Cacharel,

Öt szuper parfüm tavaszra

február 08, 2013 Arabella 4 Comments


Ugyan még tart a tél és igazság szerint a legtöbb dologban még a tipikus hideg évszakhoz illő, sötét dolgokhoz vonzódom, parfümök tekintetében a napokban már elkezdtem kacsintgatni a könnyedebb, tavaszidéző darabok iránt. 

Az Escada illatokkal elég vegyes élményeim vannak, a Cherry In The Air ennek ellenére legalább egy kipróbálás erejéig csábított, ahogy a neve is sugallja, nagyon cseresznyés, de egyben elég mű is. Kissé gyümölcsszörp jellegű, bájos, fiatalos és édeskés, de nem az én illatom, ennek ellenére egész jó választásnak tartom a következő hónapokra. 
A Chloé Love Intense változata már régóta csábít, a sima verziót azonban csak mostanában fedeztem fel. Elegáns, finom, lágy és púderes, néha szappanosnak is érzem, igazi tisztaságillat. Sportos szettekhez én elképzelni sem tudom, bájos hölgyeknek viszont isssteni lehet.:)A L'Eau D'Issey Florale-ról már kifejtettem korábban a véleményem, egy nagyon tiszta illat csöppnyi virágos bájjal, nagyon messze áll tőlem, de elismerem, hogy egy remek kreációról van szó.


A Guerlain My Insolence a nagy nyári-tavaszi kedvencem, könnyed és bájos, de mégis van benne egy kis csavar a mandulának köszönhetően. Engem néha egy zápor utáni mezőre is emlékeztet, holott vizes jegyek egyáltalán nincsenek benne. Az édesebb, nehezebb illatok kedvelőinek, akik mégis szeretnének valami könnyedebbet a melegebb évszakokra, jó szívvel ajánlom.:)


A Cacharel Scarlettje nem a szívem csücske, és azt hiszem, soha nem is lesz az, viszont kedvelem és elismerem. Remek virágos-akácos illat, nem vagyok biztos benne, hogy mindenkinek elnyerné a tetszését, de hogy különleges kis virágcsokor, az biztos!


Ti a melegebb idő közeledtével lecserélitek az illatotokat?:)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Cacharel Scarlett is the one fragrance I haven't had the pleasure to smell yet, I will try this one... I'm a sucker for cute and beautiful packaging! Hahaha! I love your blog! Specially the photos because they are so detailed and clear, I can really understand about your post. I followed you on GFC and liked your FB Page! Maybe you can come by mine too and maybe follow each other? :) Thank you for this post! I can't wait to read more of your posts. More power to you!

  XOXO
  Your new follower,
  www.MusingsofaMakeupMaven.com

  VálaszTörlés
 2. Thank you very much for the kind words! :)

  VálaszTörlés
 3. A Cherry In The Air-t szeretném mindenképp megvenni majd :)

  VálaszTörlés
 4. Hajrá, szerintem szeretni fogod.:)

  VálaszTörlés