Bourjois,

November-december-januári vásárfia: Essence, E.L.F., Bourjois, Coastal Scents

január 18, 2013 Arabella 16 Comments


Igazából nem is annyira "vásárfia" ez (a haul szóval még mindig képtelen vagyok megbarátkozni), inkább egy kis előzetes azokról, amikről szép lassan majd szeretnék írni bővebben is.:)

Amikor az Essence kifutó termékeket vettem sorra, azt mondtam, hogy nem sajnálom a kétvégű lakkokat, és ezt most is fenntartom, nem szeretem ezt a kiszerelést, de akciósan elcsábított pár szín. A sötét máris a szívemhez nőtt, igyekszem minél hamarabb megmutatni mindhármat a körmömön.:)
Az IsaDora Silk Roadja ősz vége óta csábít, annak ellenére, hogy mostanában a kék(es) lakkok nem vonzanak annyira. A lakk-stop után szereztem be, még nem próbáltam ki, de már nagyon kíváncsi vagyok, hogy teljesít.:)
Az új Colur&Go lakkok nem a szívem csücskei, igaz, eddig csak egyet próbáltam, de az egyáltalán nem vált be. Ennek ellenére szerettem volna még egy esélyt adni nekik, úgyhogy most, akciósan beneveztem a Love's Recipe-re, ezt az árnyalatot már amúgy is kinéztem korábban, bár közel sem vagyok biztos benne, hogy illik a bőrszínemhez.


Még valamikor decemberben (vagy novemberben?) csaptam le a Bourjois Rouge Editionjának egyik darabjára, azóta ezt szorgosan használgatom, erről mindenképp szeretném a napokban kifejteni a véleményem.
A rúzs mellé egy Effet 3D szájfény is becsúszott, és erre ráadásul tényleg azt mondhatom, hogy szükségem volt rá, ugyanis míg korábban a szájfényeket gyűjtögettem előszeretettel, az utóbbi időben minden más (szemhéjpúderek, rúzsok leginkább) került előtérbe, így eléggé megcsappant a készletem.


Két új ecsetszett is érkezett hozzám, ezeknek ellképszetően örülök.:) Az E.L.F. Studioját azt hiszem, már egész jól kiismertem, csak végre a fotózást kéne letudnom, és írok is róla. A Coastal Scentsessel még csak ismerkedem, de igyekszem azzal is.:)


A pufiecset szintén a Coastal Scentstől van, az első benyomásaim nagyon jók, de nem akarok elkiabálni semmit.:)
Az E.L.F. kisebb duó fibre ecsetét is próbálgatom, erről már kicsit vegyesebb a kép, igyekszem most már írni róla bővebben is.:)


A legutóbbi elfogyott bejegyzésben említettem, hogy a régi szemöldökszínezőmtől/fixálómtól elbúcsúztam, most ebből is E.L.F.-ék egyik darabját nyúzom, majdnem tökéletes, de ennek is szeretnék majd egy bejegyzést szánni.
A kis négyes minta a Coastal-féle szetthez járt ajándékba, erről még nem tudok sokat mondani, mindenesetre nagyon örültem neki.:)


Miről szeretnétek hamarabb olvasni?:)

Ajánlom Neked

16 megjegyzés:

 1. Az egyik kétvégű lakkot én is beszereztem, de még nem volt időm kipróbálni.
  Szuper dolgokat vettél, engem leginkább a rúzs és szájfény érdekelne. :)

  VálaszTörlés
 2. Akkor a rúzs és a szájfény lesz az első. :)

  VálaszTörlés
 3. Mennyire cuki a kis négyes minta! A CS ecsetkészletet szerintem szeretni fogod :-)

  VálaszTörlés
 4. Az első benyomásaim nagyon jók róla.:)

  VálaszTörlés
 5. engem a zöld kétvégű lakk érdekelne legjobban, aztán szépen sorban mindegyik :)

  VálaszTörlés
 6. Lakkok! Lakkok! Lakkok! :DDD

  VálaszTörlés
 7. Rossmannbol vannak a lakkok?

  VálaszTörlés
 8. M.: Értettem!:)

  Névtelen: Nem, a Rossmannban (felénk legalábbis) még nem kezdődött el a kiárusítás, Müllerből vannak.:)

  VálaszTörlés
 9. Engem a rúzs érdekelne leginkább, már a csomagolásával megvennének :), ha egyszer eljutok egy Müllerbe (még sosem jártam egyben sem :)), akkor tuti felszerelkezem majd Bourjois termékekkel :)

  VálaszTörlés
 10. Ha csak valami eget rengető katasztrófa közbe nem jön, holnap írok a rúzsról és a szájfényről bővebben.:)

  VálaszTörlés
 11. Borzasztó hogy a Rosmann-ban még sehol a kiárusítás, pedig alig várom már a kétvégű lakkokat és a pelyhesből is kell egy tartalék... :8

  http://barkingbeauty.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 12. Engem a szemöldök fixáló érdekelne. Bár nem tudom, hogy lehet-e erről igazán látványos előtte-utána képet készíteni.

  VálaszTörlés
 13. Barking Blodie: Ugyan én már semmit nem tervezek beszerezni, de szerintem is ideje lenne lassan, hogy ők is elkezdjék a kiárusítást.

  Hagi: Pont ez az egyik gondom vele, eddig nem sikerült jó előtte-utána képeket készíteni róla, de azért igyekszem összehozni valamit.:)

  VálaszTörlés
 14. Juuuuj, léccilécci az ecsetkészletről legyen nemsokára egy kis teszt! :) Annyira régóta szemezek már a 22-es készletükkel, nagy szükségem lenne egy megbízható véleményre. ;)

  VálaszTörlés
 15. Igyekszem, bár annak még kell egy kis idő, hogy teljesen kiismerjem.:)

  VálaszTörlés