Essence,

Essence kifutó termékek

január 06, 2013 Arabella 17 Comments
A Catrice kifutó termékei után itt vannak az Essence hasonló sorsra jutott kencéi is, nézzük, pontosan mik.:)


A Nail Art családból viszonylag sok dologtól kell elköszönnünk, körömdíszítők, matricák, repedezős- és mágneses lakkok egyaránt lekerülnek a polcokról, ezek közül viszont én azt hiszem, semmit nem fogok visszasírni.Az első "nagy" áldozatok számomra a Special Effect Topperek, nagyon meglep, hogy a pelyhes szépséget is kiárusítják. Az enyém már majdnem teljesen kifogyott, úgyhogy abból mindenképp be kell spájzolnom, de a többi is csábít...

 

Kifut az összes kétvégű körömlakk is, szépek-szépek, de ez a kiszerelés nem a kedvencem, úgyhogy ezekért sem fog fájni a szívem.


Egy alap- és fedőlakk is el fog tűnni a Nail Art vonalból, ezeket nem próbáltam, és azt hiszem, már nem is fogom.A Nude Glam lakkok közül két árnyalat nem lesz kapható tavasztól, a 001-es és a 006-os, talán pont a legnépszerűbbek.


A Smokey Eyes duóktól is el kell köszönnünk, mindkét árnyalat kifut.


Az I Love sorozat legtöbb darabja is eltűnik, a tus, a por állagú szemkihúzó és a highlighter is  befejezi pályafutását az Essence-nél.


A Sun Club vízálló ceruzáját is kivonják, nem próbáltam és arra sem érzek késztetést, hogy akciósan beszerezzem majd.
Az összes Stay All Day-t is kiárusítják, bár nem ezek a legkedvesebb krémes szemfestékeim, én nagyon sajnálom őket. 


A Mattifying púderek közül "csak"a 07-es, Translucent árnyalat fog eltűnni az állványokról.


A Sun Club család porállagú highlightere is kiárusításra kerül, ezt mindig ki szerettem volna próbálni, de soha nem jutottam el odáig... talán majd most.:) 


A sokak által kedvelt Forget It! korrektor forgalmazása is megszűnik tavasztól.A matt és a fényes bronzosító is elköszön, bevallom, eddig észre se vettem, hogy ilyene is van az Essence-nek. 
A krémes pirosítókból a 01-es árnyalat nem lesz kapható mostantól, nekem ezeknek az állaga nem volt szimpatikus, úgyhogy nem bánkódom túlságosan utána.:)A Make-up To Match alapozók közül csupán egy árnyalat, a 030-as tűnik el.


Nagy meglepetésemre a bázisoktól és a Fix& Matte! púdertől is el kell köszönnünk, pedig ezek csak nemrég  érkeztek a kínálatba. A Studio Nail család több tagja is kivonul a polcokról, sőt, két BTGN körömvég és a BTGN körömreszelő is.
 A 05-ös XXXL Shine szájfény is a kivontak között szerepel, bevallom, én nem bánnám, ha az Essence összes szájfénye megújulna, az állandó kínálatban lévők engem nem nyertek meg.
A rúzsok közül három árnyalattól kell elköszönnünk, engem sosem vonzottak a márka rúzsai, ezek az árnyalatok pedig végképp nem, úgyhogy részemről nem lesz nehéz a búcsú. 


A Stay With Me szájfények közül egy árnyalat  tűnik el, nekem ezek sem váltak be annyira, de ez a szín egész tetszetős. :) Az összes Marble Mania szájfény kivonul, ezeket szerettem volna kipróbálni, lehet, hogy egyre lecsapok majd akciósan. 


A 012-es kétvégű ceruzától is el kell köszönnünk, én ezért sem fogok könnyeket ejteni. A Colour&Go-k közül egyből hét árnyalat tűnik el, köztük pár igen népszerű, például a Boho Chic és a Loves's Recipe. 


Egy négyes szemhéjpúder is kivonásra kerül, én ezekért sem vagyok oda, bár ez az összeállítás egész tetszetős. 


Egy lila ceruzát is kivonnak a forgalomból, nem vagyok nagy ceruzás, nekem ez sem fog különösebben hiányozni.


Végezetül természetesen az egyrészes szemhéjpúderek sem maradnak érintetlenül, kilenc árnyalat is kiesik, szépek-szépek, de én ezeket se sajnálom különösebben.:)  


Kiárusítanak valamit, ami nagy kedvencetek? 
Mit terveztek beszerezni akciósan?:)

Ajánlom Neked

17 megjegyzés:

 1. fáj a szívem a kétvégű lakkokért és a special effect! topperekért :(

  VálaszTörlés
 2. A topperekért, a fix&matte púderért fáj a szívem nagyon, és az egyik marble mania szájfényből is kell feltankolnom utánpótlást.

  VálaszTörlés
 3. szia;) kb. mikor várható a kiárusítás ?:) és az ország minden rossmanjában lesz ilyen kiárusítás?

  VálaszTörlés
 4. hát ezeket a termékeket majdnem most adták még ki... és máris kiárusítják? :/
  Amúgy nemtudod, hogy mikor kezdődik ez a kiárusítás?

  VálaszTörlés
 5. Bellala: A Marble Mania szájfényeken én is gondolkodom...

  Erraa, Vikii: Január közepe talán, de nem vennék mérget rá, és igen, mindenhol!
  Egyébként nekem is furcsa, hogy pár dolog szinte csak most érkezett, és máris kivonják.

  VálaszTörlés
 6. Én a Mix 'n Mauve árnyalatból fogok betankolni, imádom. most nézem a vízálló szemcerka is kimegy. nekem van, egész jó, pigmentált,tényleg vízálló, de puha és vannak benne pici csillámok,amik nekem bökni szokták a szemem,ha esetleg eltévednek...

  VálaszTörlés
 7. Húha, Colour & Go lakkok közül is tetszik pár, Fix& Matte! púder, sminkalap, pirosító, Forget It! korrektor, I ♥ 'széria' tusa és por állagú szemkihúzója elég szimpatikus.

  Úgy érzem megint befogok vásárolni... :D

  VálaszTörlés
 8. Nekem különösebben nem fáj a szívem egyik termékért sem, de majd biztos körülnézek, hátha kifogok valami szupi kis dolgot. :)
  Amugy számomra Te vagy az első, aki írt az Essence kifutó termékeiről és nemcsak felsoroltad, de képekkel illusztráltad is, ezért külön köszönet. :D

  VálaszTörlés
 9. azt hogy hanyadikán lesz a kiárusítás nem tudja valaki pontosan?

  VálaszTörlés
 10. a lakkok közül tuti befogok szerezni párat. *-*

  VálaszTörlés
 11. Bellala: Köszönöm, akkor meglesem majd én is a Mix 'n Mauve-t.:) A csillámos szemceruzákért én sem vagyok oda...

  Zsó: Én próbálom visszafogni magam, de nem tudom, mennyire fog sikerülni.:)

  Mallory: Nagyon-nagyon szívesen!:))

  Névtelen: Szerintem ilyenkor érdemes gyakrabban benézni a drogériákba, mert nem mindenhol egyszerre kezdik el, plusz sokszor a címnén még nincs is feltüntetve, pedig már akciós...
  De ha tud valaki pontos időpontot, annak én is nagyon örülnék!:)

  Manna: A pelyheskét én is biztosan.:)

  VálaszTörlés
 12. Ajj nemár..
  A vízálló szemhéjtus volt a kedvencem, mert végre nem átlagos alakja volt. :(
  Lehetett vele nagyon vékony, de vastag vonalat is húzni.
  Megszakad most a szívem.. : (
  A FIX&Matte-ról meg ne is beszéljünk...
  Végre egy púder amitől természetesnek hatott a sminkem. Sokan mondták, hogy nem is látszik, hogy alapozó van rajtam, és rájöttem, hogy ez azóta van, mióta nem használok színezett púdert, csak ezt az "átlátszót." Mi lesz most velem? :((

  VálaszTörlés
 13. Átlátszó púdert mondjuk találsz más márkánál is (NYC például), de a tust sajnos nem ismerem, arra nem tudok alternatívát mondani.:(

  VálaszTörlés
 14. Jajj, de jó, hogy Te is képes posztot csináltál!!!:)) a toppereket gondolom majd meg, hogy megveszem-e vagy sem :)

  VálaszTörlés
 15. Na, most így hirtelen összeírtam egy jó pár dolgot, amit meg akarok venni. Remélem nem lesz már mind, mire odajutok, mert magamtól biztos nem húzok le semmit a listáról. :D

  VálaszTörlés
 16. M.: A topperekre én egyre valószínűbb, hogy lecsapok, szerintem azok kihagyhatatlanok.:)

  Edina: Hajrá!;)

  VálaszTörlés