Essence,

Essence Colour 3 - A Walk In The Park

január 21, 2013 Arabella 5 CommentsEz az a lakk(ozás), amit ha nem kértek, szinte biztos, hogy nem mutatok meg, de mivel szerettétek volna látni, íme, itt van a zöld kétvégű Essence lakk.:)

Azt már sokszor említettem, hogy ez a kiszerelés nem a kedvencem, nem igazán sikerült megszoknom ezzel a lakkozást. Ennek ellenére az akciós árukat úgy éreztem, megérik, az eddig kipróbáltakkal hellyel-közzel elégedett is vagyok... ez a kivétel.


Hogy mi a gondom vele? Egyszerűen csak ez most nem tud tetszeni.:( Pedig alapvetően nagyon szeretem a zöldet, azt hiszem, ez már az eddigi bejegyzéseimből is leszűrhető volt, viszont kezdek rájönni, hogy inkább a melegebb tónusúakat kedvelem, míg itt már az alapszínben is van némi kékesség. És akkor még a fedőlakkról, a Stop for an ice cream-ról nem is beszéltem... Nekem nem igazán tetszik ezen az alapon, mert a jeges-kékes fényével teljesen letompítja azt, ez nekem most nem jött be, legalábbis így együtt, sajnálom.:(

Azért az A walk in the park-ot valószínűleg kipróbálom még valamilyen más topperrel, mondjuk az Essence pelyhesével, hátha úgy jobb lesz, a Stop for an ice cream-et pedig talán rékenem majd egy sima feketére, szerintem azon jobban megnyerne engem.

Az állaguk egyébként egy leheletnyivel sűrűbb annál, mint amit én ideálisnak tartok, és tartósság tekintetében sem remekelnek, a második napra már igencsak látványosan megkopott a manikűröm, pedig fedőlakkot is használtam.

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Nekem ez a lakk tetszik!!,:OOO jobban, mint hittem, de persze lecsúsztam róla...

  VálaszTörlés
 2. Magában kicsit furi zöld, de fedőlakkal szép szerintem :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem is jobban tetszett a zöld magában, fú de megbántam mikor rákentem a fedőlakkot... de magát az alapszínt imádom :)

  VálaszTörlés
 4. nekem is megvan ez a lakk, és a kettő együtt nem igazán tetszik...inkább használom a zöldet, de őt is csak nagyon ritkán :)

  VálaszTörlés
 5. M.: Jaj, sajnálom, de azért hátha találsz még valahol... :)

  Monika: Igen, a zöld önmagában (is)elég erőteljes, nem is hinném, hogy mindenkinek belefér a komfortzónájába.:)

  Mea: :)

  93dorisz: Félek, hogy nálam is hasonló lesz a sorsa... :/

  VálaszTörlés