Coastal Scents,

Coastal Scents Pro Blending Fluff

január 29, 2013 Arabella 4 Comments


Sokat gondolkodtam, hogy szánjak-e külön bejegyzést ennek az ecsetnek, vagy majd a szettel együtt írjak róla, végül úgy döntöttem, külön számolok be róla, egyrészt azért, mert megérdemli, másrészt mert elég sokban különbözik a készletben lévőktől.Celofántasakban érkezett, azt nem fotóztam le, maga az ecset elég masszívnak tűnik, kicsivel hosszabb, mint az Essence Smokey Eyes, nálam ez piros pont, annyira nem szeretem a rövid ecseteket, nem állnak kézre.
A szárán van egy Coastal Scents felirat és egy 250-es sorszám, elég strapabírónak tűnnek, de nem vagyok biztos benne, hogy idővel nem fognak megkopni.A feje elég érdekes, viszonylag pufi, de közben lapított is, oldalról egész keskeny, megfordítva viszont pont elég széles az én -viszonylag kicsi- szemhéjamhoz.
Satírozáshoz én alapvetően jobban szeretem a kerekebb ecseteket, mint amilyen az E.L.F. Mineralja például, de sikerült ezt is megszoknom, most már egész jól boldogulok vele.

Magát a szőrt, amiből készült, nagyon szeretem, és ez nem minden Coastal Scents ecsetre igaz. Puha, nagyon puha, ugyanakkor van tartása, tökéletes.
Pont eléggé tömött, de azt hiszem, ez a képeken is látszik. Jaj, és még egyetlen szálat sem veszített el.

Egyetlen aprócska aggodalmam van vele szemben, az, hogy a festékek idővel majd befogják a fehér szálacskákat, eddig szerencsére nincs vele ilyen gondom, de nem vagyok biztos benne, hogy évek múlva sem lesz.

Ezek után az hiszem, nem lesz nagy meglepetés, ha azt írom, egyértelműen ajánlom ezt az ecsetet, ha valamilyen akció fut a webshopban, mindenképp érdemes beruházni rá, vagy akár hozzádobni egy nagyobb rendeléshez, ha úgy adódik.:)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Nekem megvan ez az ecsetke. :)

  http://sminktukor.blogspot.hu/2012/09/gyujtemeny-szaporulat.html

  Én is nagyon szeretem, bár elsőre enyhén keménynek éreztem a sörtéit (nem nagyon azért..), de 2 fürdés után szuper lett. Sörtét nem vesztett, és még most is szép fehér, mosás után. :)

  VálaszTörlés
 2. Hümm... én az első fürdetés előtt csak megtapogattam, akkor nem éreztem durvának, de úgy azért teljesen más, mint használat közben.:)

  Mosás után már nagyon puhának éreztem, igaz, én hajbalzsamot használok az ecsettisztításhoz, és az azért selymesebbé teszi őket, lehet, amiatt lett kicsit kellemesebb.:)

  VálaszTörlés
 3. Az enyémben van 1-2 erősebb szál, ami már karcolja a szemhéjamat, majd megpróbálom azonosítani őket, mert amúgy imádom ezt az ecsetet! Egy másik van csak, amelyiket jobban szeretem, de annak sajnos nagyobb a mérete, pedig ennél még puhább (azt pedig akkor el tudod képzelni :-)).

  VálaszTörlés
 4. Ha csak egy-két durvább szálat érzel benne, nem rossz ötlet azonosítani őket, hátha ezzel meg is oldódik a gond.:)

  VálaszTörlés