ANNY,

Kívánságlista a lakk-stop utánra

december 19, 2012 Arabella 7 Comments

Számomra is meglepő, de lassan a végére érek a lakk-stopnak, juppí! Az utóbbi napokban el is kezdtem morfondírozni azon, hogy utána milyen szépségeket költöztetnék be szívesen a készletembe, és arra gondoltam, megmutatom nektek is ezeket.:)Mostanában nagyon szimpatikussá váltak az ANNY lakkok, az elsőszámú kiszemeltem a Hello Hollywood fantázianevet viselő árnyalat, de mióta találkoztam ezekkel a képekkel, a Paradise On Earth is felzárkózott mellé.

A Bourjois téli lakkjairól már ódákat zengtem, a Gris nightomic-et továbbra is nagyon-nagyon különlegesnek tartom, keeeell!
Az IsaDora lakkjaitól eddig igyekeztem távol tartani magam, mert sejtettem, hogy rengeteg árnyalat tetszene, viszont az áruk nem épp baráti... Viszont legutóbb elkövettem azt a hibát, hogy kicsit jobban szemügyre vettem őket, és máris sikerült többe is belezúgnom. Leginkább talán a Black Amethyst tetszik, de a North Star-t és a Silk Road-ot is elfogadnám.A Majestic Green óta tudom, lesz még L'Oréal lakkom, és már a kiszemelt árnyalatom is megvan: a Burgundy Diva. Élőben egyszerűen csodás, talán annyira nem tűnik extrának, de mégsem egy hátköznapi árnyalat.A Max Factor új Glossfinity lakkjai először nem mozgatták meg a fantáziámat, de mostanra nagyon kíváncsi lettem rájuk. Főleg két árnyalat vonz, egy a Burgundy Divához hasonló bordó és az Angel Nails. Nem vagyok a nude lakkok híve, ezért nekem az ilyen színek merítik ki a bárhová-bármikor lakkok fogalmát.:) Love's RecipeWalk On The Wild SideChic Reloaded


Az új Colour&Go lakkok minőségében elsőre nagyot csalódtam, részben ezért is fordultam más márkák felé, de... lehet, kéne majd még egy próbált tennem velük. Három árnyalattal szemezgetek, valószínűleg közülük lesz egy a befutó.:) 


Az új Essence lakkokkal szemben a Maybelline-k nagyon beváltak, ezért is gondoltam arra, hogy a kifogyóban lévő klasszikus piros lakkomat egy Coloramaval pótolom, a 75-ös tökéletesnek néz ki az üvegben.


Persze nem tervezem a fentieket mindet beszerezni, pláne nem egyszerre, de ezek azok a lakkok, amiket először meg fogok nézegetni közelebbről is, ha végzek a lakk-stoppal.:)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Nekem is tetszik a felsorolásból egy-kettő :PP

  VálaszTörlés
 2. A szürke Bourjois téli lakkot ma vettem meg, mert már képtelen voltam ellenállni neki. Egyszer ott tudtam hagyni kb 2 kete a müllerben, de ma már nem volt menekvés. Nagyon szép felkenve 1 és 2 rétegben is.

  VálaszTörlés
 3. You You Xue, M.: :)

  Calo(z): Megértem, hogy nem tudtál ellenállni neki, nekem is nehezen megy, de... akkor ezzel fel is csúszott a listám első helyére.:)

  VálaszTörlés
 4. Nem csodálom, hogy kicsit elfordultál az Essence lakkoktól, mert sajnos nem olyan jó a minőségük, mint a régieknek. :( A Colorama-k viszont tényleg szuperek lettek és az IsaDora lakkok is nagyon jó minőségűek. Én nem is merek listát írni arról, mik tetszettek meg az elmúlt időszakban, hátha akkor 1-2-t el is felejtek és nem fog annyira fájni a szívem. :)

  VálaszTörlés
 5. A Chic reloaded nagyon szép árnyalat, de fedőlakkal együtt is kb. 2 napig bírta nálam :( Nagyot csalódtam az új essence lakkokban...

  VálaszTörlés
 6. Edina: Én is úgy érzem, hogy amennyire bejött a Maybelline-nek a váltás, annyira nem az Essence-nek sajnos.:(

  Lylo: Ugyan így jártam a Do you speak love-val, sajnálom, hogy a Chic reloaded is ilyen.:(

  VálaszTörlés