körömlakk,

Lovely Moulin Rouge - 6

november 07, 2012 Arabella 10 CommentsA 11-es Moulin Rouge lakk nem maradt sokáig a körmömön, mostanában egyértelműen piroslázban égek, úgyhogy ki is próbáltam a 6-os csillámszépséget.:)
Ennek önmagában nem elég erős a fedése, három rétegben talán jó lenne, de nem igazán szeretnék annyi csillámot felkenni (majd lemosni... ) a körmömről, így inkább kerestem hozzá egy jó alaplakkot.:)
Azt hittem, feketén szuper lesz, ehhez képest... jó-jó, de annyira mégsem tetszett. Nude-ön sem az igazi, viszont a klasszikusnál egy árnyalattal sötétebb piroson (Maybelline Candy Apple, Essence Do you speak love?) csodás szerintem! 


Én teljesen karácsonyi hangulatba estem ettől most, nem is volt szívem lemosni eddig, pedig két Lovely lakk még mindig itt várja, hogy kipróbáljam.:)

(Elnézést a nem túl szép lakkozásért, nagyon siettem és nem vettem észre a hibákat csak mikor már töltöttem fel a képeket.)

Ajánlom Neked

10 megjegyzés:

 1. Ááá, meg úúúú, meg szájtátás... csodaszép.

  VálaszTörlés
 2. Szép, de nem az én színem :) még mindig a 11-es az igazi :D

  VálaszTörlés
 3. tényleg milyen jó karácsonyi hangulatot kelt :) nagyon ütős lett.

  VálaszTörlés
 4. Christine: Örülök, ha elnyerte a tetszésed.:)

  Bellala: :))

  M.: Nálam is felkúszott a dobogósok közé!

  Thündérke: Az sokkal inkább a te stílusod szerintem is.:)

  Vikii: Örülök, ha tetszik.:)

  VálaszTörlés
 5. Ezeket a lakkokat Neked találták ki, nagyon jól állnak a csillámosak :-)

  VálaszTörlés
 6. Azt mondod, nem az igazi feketén? Nagy kár :( és feketével keverve szerinted milyen lenne? Egy ilyesmi franken projektben gondolkodom egy ideje, és arra gondoltam, hogy két lakk jobban kijönne egymással, mintha csillámot kevernék lakkba.

  VálaszTörlés
 7. Djkaty: Jaj, de aranyos vagy!:))

  Nuada Stenonis: Nekem annyira nem tetszett rajta... A keveréssel talán érdemes megpróbálkozni, szerintem is jobb lakkokat összekutyulni, mint csillámokat, pigmenteket bevetni, azoktól könnyebben besűrűsödnek.:)

  VálaszTörlés
 8. Akkor lehet, hogy megpróbálkozom vele, köszi :)

  VálaszTörlés