körömlakk,

Lovely Moulin Rouge - 11

november 05, 2012 Arabella 11 CommentsSorra került a 11 számot viselő Lovely lakk is, a blogokat olvasgatva azt hiszem, ez az egyik legnépszerűbb darabja a kollekciónak, ami teljesen jogos is, hiszen csodásan mutat az üvegben. 
Nézzük, hogy körmön mit tud.:)
Számítottam rá, hogy a fedése nem lesz az igazi, három rétegben is elég átlátszó volt, igaz, a szokottnál vékonyabb rétegben lakkoztam, de ezt még meg is bocsátottam volna neki a különleges színért cserébe, viszont sajnos azt tapasztaltam, hogy nagyon gyorsan kopik.

Arra gondoltam, hogy mindkét problémát áthidalhatja, ha valamilyen alaplakkra kenem, kipróbáltam több színen is, végül a régi Twins család Gabriellaja mellett döntöttem, ezzel a fedésgondok is megoldódtak, és kicsit a tartóssága is javult szerencsére.:)
A színe nekem önmagában is tetszik, de ezen a lilás alapon meg aztán végképp... mint ahogy az első benyomásaimnál is írtam, engem ez az árnyalat határozottan egy Orly lakkra emlékeztet (nem a Max Factor Fantasy Fire-ra), de sajnos fogalmam sincs, melyikre vagy hol találkoztam vele.

Annak ellenére, hogy csöppet problémás a kicsike, a különleges színe miatt én egyáltalán nem tartom rossz választásnak, fedőlakként egyértelműen jól működhet.:)

Ajánlom Neked

11 megjegyzés:

 1. szépséges lakkocska :))

  VálaszTörlés
 2. Most kentem fel rózsaszín alapra (opi pedal faster suzi), én nagyon megszerettem! Olyan szépek mindig a körmeid, használsz valamilyen körömerősítőt?

  VálaszTörlés
 3. Névtelen: :))

  Samelike: Rózsaszínen is szép, legközelebb én is azon tervezem bevetni.:)
  Igazából most pont nem vagyok annyira elégedett a körmeimmel, de köszönöm..:) Körömerősítőt nem használok, csak BTGN fedőlakkot, lehet, hogy furcsán hangzik, de úgy vettem észre, az is sokat segít.:)

  VálaszTörlés
 4. jó, hogy a lila lapall jól működik :)

  VálaszTörlés
 5. Na, ezt majdnem megvettem, és most egy kicsit bánom, hogy otthagytam a boltban... Gyönyörű :-)

  VálaszTörlés
 6. Hú, eddig ez tetszik legjobban a MR rúzsok közül! :]

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép színe van. kedvet kaptam én is valami lilához.

  VálaszTörlés
 8. Ugye rádfoghatom majd, hogy miért kell bevásárolnom a kollekcióból? :P :D

  VálaszTörlés
 9. M.: :)

  Djkaty: Akkor tessék visszamenni érte.;)

  CRaPTRaSH: Bevallom, nekem nem ez a kedvencem, de azért dobogós!:)

  LittleMucli: Örülök, ha tetszik.:))

  VANITY: Nyugodtan!:D

  VálaszTörlés