ajakradír,

Baviphat ajakradír

november 15, 2012 Arabella 8 Comments

 

Azt gondolom, egyetlen szépségápolás iránt érdeklődő, élénk rúzsokat szívesen használó lánynak sem kell elmagyaráznom, mi is az az ajakradír.:) Én hosszú ideje itthon elkészített változatot használok -ezer éve készülőben van róla egy bejegyzés, most már tényleg igyekszem vele-, de nemrégiben úgy döntöttem, benevezek a Baviphat verziójára. Ugyan még nem túl rég próbálgatom, körülbelül három hete, de úgy érzem, már kialakult a véleményem róla.
A tégelye nagyon cuki, szerintem ehhez kétség sem fér.:) Az illata friss, kicsit savanykás-zöldalmás, egész finom.:) Az első dolog, ami meglepett, az az állaga volt, én ugyanis egy zselés dologra számítottam, ez ahhoz képest elég tömény, balzsamos. Azt hiszem, pont ebből ered az egyik problémám vele,  mert úgy érzem, nem tudom jól elkenni-eloszlatni a számon, ahhoz valahogy túl sűrű és nem "csúszós", ehelyett rátapad a bőrömre. Mintha inkább hidratálni akarna, mintsem radírozni.


 

Próbáltam kisebb és nagyobb mennyiséggel is, végül annál maradtam, hogy nagyjából annyit viszek fel, amennyi az ujjamra tapad, nem többet, mert úgy sem lett hatékonyabb. Ezt megpróbálom kicsit beledörzsölgetni, majd rajtahagyom néhány percig.

Viszont sajnos én eddig azt tapasztaltam, nem olyan hatásos, mint szeretném. Lehet, hogy csak az én elvárásaim voltak túl nagyok, de az biztos, hogy a házilag kutyult kencém után puhábbnak érzem az ajkaimat. Sőt, többször is előfordult, hogy a használata plusz alapos Carmexezés másnapján pokolian kicserepesedett a szám, a házilag kutyult kencém után még soha nem fordult elő ilyen.

Tudom, hogy sokatoknak bevált, és sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de én most csalódtam. Mindenképp elhasználom ezt a kis tégelyt, de nem hinném, hogy benevezik egy másikra, ha elfogy. 

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Én örülök h. őszintén megírtad h. nem az igazi. Sok bloggerina ezt nem tenné meg ha a cégtől kapta ingyen és nem fizetett érte. Ami ingyen van az valahogy nekik sohasem rossz... . Sokkal jobban szeretem a vettem és... termékeket, ha már valaki kiperkálja az árát akkor nem mindegy neki h. jó-e.

  VálaszTörlés
 2. Kár érte... én kitúrnám belőle a szmötyit, és diy rúzst csinálnék bele. :D csak hogy használhassam továbbra is ezt az édes kis tégelyt. :P

  VálaszTörlés
 3. Névtelen: Nem vált be, ha nem ezt írom, nem lenne nyugodt a lelkiismeretem.:) Plusz szerintem a hitelesség az egyik legfontosabb dolog ebben a "műfajban".:)

  Verus: Én azt tervezem, hogy ha majd kifogy, ebbe kutyulom a házi ajakradírom.:)

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörűűűű, én is szeretnék ilyet. :)

  VálaszTörlés
 5. Cukor és méz, de fel lehet dobni ezzel-azzal.:)

  VálaszTörlés
 6. Nekem jó volt, nem szárított, mondjuk max 2 hetente, de inkább 3 hetente használom, és nem is ajakápolózok sokszor, mert tele van olyan cuccokkal minden ilyen kence ami sajnos szárítja(is) az ajak érzékeny bőrét..

  Lehet azért kedveltem,mert sosem próbáltam házi receptet :-) de majd most..lehet az után tényleg f*s lesz..

  Ja és én megvettem, nem ingyen volt..szóval szerintem azért lehet jó valakinek, mert nem vagyunk 1formák és mindenki máshoz viszonyít.

  VálaszTörlés
 7. Azt én sem vonom kétségbe, hogy jó lehet másoknak, csak valamiért nekem nem működik, de én meg több dologgal úgy jártam, hogy bár a többségnek nem vált be, nekem nagyon... egyén/bőr, stb. függő is ez szerintem.:)

  (Elnézést, hogy csak most válaszoltam, rendetlenkedett a blogspot, nem mutatta a hozzászólásodat.)

  VálaszTörlés