körömlakk,

S-He 320

október 16, 2012 Arabella 8 CommentsElőször is: miiért nincs a S-He lakkoknak fantázianevük?
Jó pár hónapja, hogy láttam Edinánál ezt a lakkot, és azonnal tudtam, hogy nekem ez kell. Viszont a múlt hétvégéig, a Glamour-napokig tologattam a beszerzését, utána azonban rögtön ki is próbáltam.Az üvegcse formája tudom, hogy elég megosztó, nekem inkább tetszik, mint sem.:)
Az ecsete hagyományos, kicsit furcsa volt lakkozni vele a sok lapított után, de szerintem nem vészes ez sem.
Amit a legjobban szeretek benne, az a színe: egy világos bronzos-pezsgő, nagyon elegáns szerintem, ráadásul szinte mindenhez illik.:) 

Két rétegben van a körmömön, de már eggyel is egész jó volt a fedése, ha kicsit vastagabban kenem fel, szerintem simán elég lett volna annyi is.:) A száradását átlagosnak mondanám, de így is sikerült kicsit belenyúlnom, elnézést, hogy most nem valami szép a lakkozás, és így mutatom meg, de olyan sok kipróbálásra váró lakk pihen itthon, nem tudom, mikor kerülne legközelebb sorra ez.:)
Az állaga inkább folyós, sikerült is lecsöppentenem belőle a farmeromra, de én jobban szeretem ezt, mint a túl sűrűeket. A tartósságáról túl sokat nyilván még nem tudok mondani, vasárnap kentem fel, azóta szinte hibátlan, nagy baj azért szerintem nem lehet vele.:)


Szeretitek a S-He lakkokat?:)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Én is modt a glam napok alkalmával vettem meg életem első she-jét. Én is sajnálom, hogy nincs fantázianevük, pedig nem egy olcsó kategóriás lakk, ennyi már beleférhetne...
  egyébként én is elégedett vagyok, meglepően gyorsan szárad, és már egy rétegben is jól fed amit én vettem. :)

  VálaszTörlés
 2. Jaj, igen, láttam is, nagyon szép színt választottál, nekem is az lett volna a következő befutó.:)

  VálaszTörlés
 3. hello;) bocs hogy nem a témához kapcsolódó a kérdés de a következő új essence kollekció mikor várható.?:) (a rossmann-ra értem müller sajna nincs itt.)

  VálaszTörlés
 4. Szia!
  Úgy tudom, valamikor novemberben jön a Twilight kiadás.:)
  És semmi baj, nyugodtan lehet kérdezni.:)

  VálaszTörlés
 5. köszi;) és az a trendkiadás ami valami home szóval valami édes otthon vagy valami ilyesmi névre hallgat azt tudjuk.?:)

  VálaszTörlés
 6. Sajnos arról csak annyit hallottam, hogy nem valószínű, hogy lesz itthon.:(

  VálaszTörlés
 7. Én nagyon szeretem a S-He lakkokat, van több is, de a nevet mindig hiányoltam én is. Olyan fura úgy emlegetni, hogy a 225-ös :))

  VálaszTörlés
 8. Igen, meg szerintem sokkal egyszerűbb is megjegyezni egy fantázianevet, mint egy számot.:)

  VálaszTörlés