ezüst,

Maybelline Color Tattoo, L'Oréal Color Infaillible - swatchok

október 18, 2012 Arabella 6 CommentsNem szándékoztam már ezekről írni, mivel a Color Infaillible-kről már volt teszt, a türkiz Color Tattoo-t pedig összehasonlítottam egy Paint Pottal, viszont a Glamour-zsákmány után többen is kértétek, hogy legyenek swatchok, nos, akkor itt vannak.:)

Egy nagyon rövid vélemény róluk: A Color Infaillible-k állaga nagyon különleges, puha, selymes (de nem krémes!), icipicit hajlamosak a hullásra, de ennek ellenére isteni velük dolgozni.:) Egész tartósak, vizesen-szárazon egyaránt használhatók.
A Color Tattoo állaga elég kemény, vajszerűnek mondanám, ecsettel és ujjal is szívesen használom, nem csak önmagában, krémes alapnak is bevált.:) Ez is egész tartós, bár az én szememen a legtöbb krémes dolog jól bírja.(Kattintsatok a képekre a nagyobb méretért!)


A Colour Tattoo egy kékes-szürkés ezüst, picit építgetni kell, de nem vészes.:)
A zöld Color Infaillible egy icipicit gyengébb, szürkésebb, mint amire számítottam, de így is tetszik, és vizesen azért leheletnyit erősebb. A lila majdnem egyforma mindkét módon, egy kicsi szürkés tónust látok ebben is, ugyanakkor mintha egy kis pinkes fénye is lenne.


Van esetleg Color Infaillible-tök, Color Tattoo-tok?:)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. szia;) azt szeretném kérdezni, hogy ezeket hol szerezted be illetve milyen áron vesztegetik.?:))
  melyik a kedvenc márkád ha az összeset nézed és mi az ami eddig a legjobban bevált.?

  VálaszTörlés
 2. Szia! Ezeket szinte bárhol lehet kapni, Rossmann, DM, Müller, sokszor akciósak!:)
  Egy konkrét kedvenc márkám nincs, úgy tapasztaltam, hogy mindegyik másban és másban jó, pl. ezeket a L'Oréal szemhéjpúdereket nagyon szeretem, de a spiráljaik, alapozóik és az új lakkjaik is jók.:)

  VálaszTörlés
 3. A zöld nagyon tetszik, most nagyon rá vagyok kattanva erre a színre. :)

  VálaszTörlés
 4. Rose: Nekem is zöld korszakom van épp.:)

  VálaszTörlés