Chanel,

High-end kívánságlista

október 11, 2012 Arabella 4 Comments

Holnap kezdődnek a Glamour-napok, és tudom, hogy ilyenkor kicsit könnyebben csábul el az ember egy-egy drágább kozmetikumra, plusz álmodozni mindig jó, ezért arra gondoltam, összeszedem, hogy ha az árak nem számítanának, mik lennének azok a felső kategóriás sminktermékek, amiket szívesen a magaménak tudnék.:)


1.
Ugyan az Yves Saint Laurent nem áll hozzám túl közel, most mégis a Rouge Pur Couture Glossy Stain-jükre vagyok a legkíváncsibb, köszönhetően a sok pozitív véleménynek, amit olvastam róla. Ha egyvalamit választhatnák, most biztosan ez lenne az.:) 


2. 
A Lancome Rouge In Love a megjelenése óta csábít, bájos, fiatalos, és a színek között is van egy-két árnyalat, amiről simán el tudnám képzelni, hogy a kedvencemmé válna.


 3.
A lista következő darabja is Lancome, méghozzá az új Hypnose Star szempillaspirál. Csodás a csomagolása és a keféje is tetszik, ráadásul a sima Hypnose minimet is nagyon megszerettem.


4.
Nagyon régóta kíváncsi vagyok már a Chanel Lévres Scintillantes szájfényeire, tetszik a karcsú, franciás tubusuk, az állaguk, valamint a fényük is nagyon szépnek tűnik. 


5.
Az Yves Saint Laurent Créme de Blush-jai is nagyon szimpatikusak számomra, imádom a krémes pirosítókat, és ezekről ódákat zengenek... ráadásul csodás színekben kapható. Talán majd egyszer.:)


6.
A Rouge Allure Laque a különlegessége miatt vonz, egyedülálló a piacon, legalábbis nekem semmi hasonló nem rémlik. A színek csodásak, ez a fekete csomagolás pedig végtelenül elegáns... ezt sem utasítanám vissza.:)


7.
Utolsóként a Chanel négyes szemhéjpúderei kerültek a listára, tudom, hogy sokaknak nem váltak be, de annyira szép és jól kihasználható színvariációkban kapható, ráadásul néhányszor már volt szerencsém megtapogatni, és nagyon-nagyon tetszik a textúrájuk.

Ahhvv, úgy érzem, még ezer évig tudnám folytatni ezt a listát, de hét kívánság is bőven sok a jótündéremnek, elég ennyi most az álmodozásból.:)


Ha nem számítana az ára, milyen sminktermékkel gyarapítanátok legközelebb a készleteteket?:)


Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. .szep kis darabok :) en szivesen magamenak tudnek egy Hourglass ajakruzst, egy Le Metier de Beaute Kaleidoscope Kitet, egy Rouge Bunny Rouge Blush Wandot, egy Edward Bess Quad Royalt es ...es...es.......

  VálaszTörlés
 2. Nekem továbbra is érvényes az álomlistám, ami fent van a blogomon, de az első helyen a Sigma Paris palettája áll. :-)

  VálaszTörlés
 3. Jó kis felsorolás :) Ha nem számítana az ára, akkor bevetném magam a Douglas parfümériába és árcímkekutatás nélkül, felszabadulva pakolgatnék mindegyik állványról nekem tetsző darabokat: Lancome, Chanel, Clarins
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 4. Bar: Jaj, a Hourglass rúzsok csodásak!:) Én is így jártam egyébként, ezer évig tudnám sorolni, hogy még ez, még az...:)

  Djkaty: Igen, emlékszem a listádra, a Paris paletta valóban nagyon szép, megértem, hogy az áll az első helyen.:)

  Njoythestyle Reni: Azt hiszem, ezzel mindegyikünk boldogan kiegyezne.:)

  VálaszTörlés