Essence,

Essence Home Sweet Home trend edition

október 01, 2012 Arabella 7 Comments


(02 light the fire, place!)

Trendkiadás-dömping van Essence-éknél.:) A vámpíros mellett előrukkolnak egy új, télies kollekcióval is, mely a nagyon barátságos, Home Sweet Home névre hallgat.:) 


(01 happy couching)


(03 my home is my castle)


Érkezik három szemhéjpúder, a mintájuk nagyon cuki szerintem, de engem a színek nem fogtak meg, szépek, de nem nekem valók, azt hiszem.:) 


(01 red-y to relax)


(02 berry me home)


A márkától szokatlan módon most rúzsok is jönnek, egyébként azt hiszem, ebben lenne még hová  fejlődnie az Essence-nek, az alapszortiment darabjai fölött mindig átsiklik a tekintetem... ez a kettő viszont nagyon szépnek ígérkezik!:) 

Jön továbbá egy áttetsző, ajakdúsító szájfény, én nagyon szerettem ezeket annak idején, mikor még a kínálatban voltak, örülök, hogy most ilyen formában visszatérnek.:)(01 knits for chicks)(02 wool-d you cuddle me?)


Kapunk két pirosítót is, ezekbe sikerült máris teljesen belehabarodnom.:) Annyira bájosak ezzel a mintával, és a színük is csodás.:) (01 caramel cheese cake)

 

(02 red-y to relax)


(03 hot fruit punch)


(04 berry me home)


Négy körömlakk is a kiadás része, egész szép árnyalatok, de ez a sárga azt hiszem, nem az én színem, a többi közül pedig egyedül a hot fruit punch-hoz nincs hasonlóm.Körömre kapunk még matricákat is, én ilyesmit még sosem próbáltam, talán itt a megfelelő alkalom?:) 


A kiadás utolsó darabja egy szütyőcske, ezt annyira nem tudom hová tenni, majd élőben kiderül.:)


Nektek hogy tetszenek?:)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Ha ezek a rúzsok elég pigmentáltnak bizonyulnak, akkor tuti benevezek rájuk. :)

  VálaszTörlés
 2. A két pirosító tényleg csúcs, a szemfestékek is szépek, csak nem szeretem a monókat...

  VálaszTörlés
 3. A pirosítókon kívül a berry me home rúzs is érdekes lehet.

  VálaszTörlés
 4. A két pirosító fogott meg engem is egyértelműen. A szütyőke ari, bár azért élőben is kíváncsi leszek rá mire lenne használható.

  VálaszTörlés
 5. Edina: Nekem is szimpatikusak, csak valóban, legyenek elég pigmentáltak is.:)

  Djkaty: Én pont inkább monópárti lennék, de ezek a színek annyira nem állnak jól nekem, azt hiszem.:) Sebaj, jók lesznek a pirosítók helyettük.:D

  Adryenka: A két rúzs közül nekem is a berry me home tetszik inkább, jaj, csak lássuk már élőben is.:)

  VANITY: Nekem a szütyőkével azt hiszem, az a gondom, hogy illik a kollekcióhoz, aranyos, de önmagában... nem is tudom, majd meglátjuk élőben.:)

  VálaszTörlés
 6. A pirosítókba én is szerelmes lettem! :)
  A hot fruit punch körömlakk is nagyon megtetszett, még az ajakdúsító szájfényre leszek kíváncsi, hogy vajon tényleg lesz-e értelme?! :)

  VálaszTörlés
 7. A korábbi kínálatban lévő hasonló kiszerelésű szájfény nem volt túl látványos, viszont szerettem a bizsergető-mentolos hatását, persze nem biztos, hogy ez is pont olyan lesz.:)

  VálaszTörlés