Essence,

Essence Colour Arts pigment - Broadway starlet

október 13, 2012 Arabella 8 CommentsTudom, hogy sokan nagy lelkesedéssel várták az Essence pigmentjeit, de engem igazán a képeken és élőben is egyaránt csupán egyetlen árnyalat fogott meg, a Broadway starlet.

Átlátszó, csavaros műanyag tégelyben érkezik, a kupakot levéve egy lyukacsos fedőhöz érünk, aminél ugyan nem tudok jobb alternatívát mondani, de akkor sem érzem a legideálisabbnak. Hajlamos némi por kiszóródni a tetőbe, persze ez nem tragédia, csak.... Eredetileg egyébként egy kis ragasztócska védi, gondoltam rá, hogy ezt rajtahagyom, de rövid úton teljesen tele lett glitterrel, úgyhogy mégis kivettem.
Maga a tégely meglepően kicsi, de azt gondolom, így sem fog egyhamar elfogyni.:)Azt hiszem, árnyalatonként más és más az állaguk, de az holtbiztos, hogy ez különbözik a többitől.:) Igazából én alapszínt, port nem is vélek felfedezni benne, csak sok-sok apró glitterből áll, ami szuper lehet, de megvan a maga hátulütője is, bizony előszeretettel hullik sminkelés közben, igaz, később már egy ragacsosabb alappal csak minimálisan mocorog. A satírozást ezzel el lehet felejteni, ne próbálkozzatok vele, csak kíváncsiságképpen próbáltam meg, de ez arra nem való, csak felsimogatni lehet a bőrre. Ellenben körömre csodás, azt hiszem, ez arra a legjobb.:)


(Kattintsatok a képre a nagyobb méretért!)

A színe elég meghatározhatatlan, alapvetően szürkés, és abban ezerszínű, ezüst, zöld és piros csillámok egyaránt vannak, de én néha egy csöppnyi aranyat is vélek felfedezni benne.Sminkben ITT találkozhattatok vele.

Összességében: Én a különlegessége miatt nem tartom rossz vételnek, de kihagyhatatlannak sem, alkalmi sminket szuperül feldobhatunk vele, körmön pedig csodás, de azért lehet élni nélküle.:)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Tényleg nagyon különböző az egyes színek állaga. Én most vettem egy 02 Smell the Caramelt, de az egészen finom por állagú. Azt inkább szemre tudom elképzelni, szerintem körömre talán nem is lehetne használni.
  EZ is klassz, de nagyon feltűnő darab, így sajnos nem nekem való. De neked jól áll. :-)

  VálaszTörlés
 2. én a 14-eset vettem és igazából bármire eltudom képzelni.;D nem tudom írtál-e már arról hogy hogy lehet szép tusvonalat húzni vagy van-e rá egyáltalán valami praktika de örülnék egy ilyen irománynak.!:) nagyon klassz lett a smink;)

  VálaszTörlés
 3. Hú, bevallom, szám szerint nem igazán tudom, melyik milyen, de meglestem gyorsan, tényleg univerzálisabbnak tűnik.:)
  Igyekszem összehozni valamit tusvonalügyben, bár az az igazság, hogy én minden tussal, ecsettel kicsit másképp csinálom. És nagyon köszönöm, kedves vagy.:)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik még mindig a sminked! :)

  VálaszTörlés
 5. szia;) arról szeretnék érdeklődni hogy nem tudod véletlenül hogy mikor lesz megint az essence-nél 300-as akció vagy mikor szokott lenni.? előre is köszi.!:)

  VálaszTörlés
 6. Szia! Nyár végén és valahogy február körül szokott lenni.:)

  VálaszTörlés