Bershka,

Kirándulni voltam

szeptember 21, 2012 Arabella 9 Comments
 

Tegnap úgy alakult, hogy egy bloggertalálkozó miatt a fővárosba kellett utaznom, és akkor már egybekötöttem némi városnézéssel.:) Eredetileg barátlátogatást is terveztem, de az most sajnos elmaradt. 
Készítettem pár képet is, arra gondoltam, mesélek egy kicsit, és megmutatom ezeket - na meg, hogy miket vásároltam.:)


Reggel nagyon csúnya idő volt Nyíregyházán, nem sok jóval kecsegtetett, esett és fújt a szél, de szerencsére a vonatban jó meleg volt.:)
(Igen, az új táskámmal elválaszthatatlanok vagyunk.:$)

Jó magyar szokás szerint még ki sem gördült a vonat az állomásról, már elővettem az uzsonnám.:D

A nap javát sétálással töltöttem, először a Bazilika és az Opera környékén tekeregtem, majd betértem ebédelni egy kínaiba. Egyébként nem a kedvencem a kínai kaja, de most kifejezetten jól esett.:) Délután bóklásztam kicsit a Váci utca környékén, szép-szép, de bevallom, nekem elég hamar elegem lett a tömegből. 


 A bloggerrendezvényre igyekezve belefutottam egy hatalmas könyvesboltba, sajnos már nem volt időm benézni, de legközelebb feltétlen sort kerítek rá. 
Hazafelé az Akiért a harang szólt olvasgattam, de nem sokat haladtam, nagyon lefáradtam a nap végére.:)


A vásárfia nagyját már mutattam a facebookon, de ha esetleg lemaradtatok volna:
A MAC-ből eredetileg a Mean&Green lakkot szerettem volna, teljesen beleszerettem Carmenesque-nél, de sajnos sehol nem volt már belőle. Sebaj, a fentiekkel vigasztalódtam, mindenképp írok majd róluk.
A Six-be eredetileg egy kis szuvenír miatt néztem be a családnak, de aztán felfedeztem, hogy van (viszonylag sok) csíptetős fülbevalójuk, és mivel ilyet ritkán találni, feltankoltam belőlük. 
Benéztem pár percre a Bershkába is, egyből ráakadtam egy csini táskára, de azt most inkább otthagytam, viszont két hajráf hazajött velem (az egyik fehér, a másik pedig púderrózsaszín), pont elhagytam a kedvencemet, ezek jók lesznek helyette.:) 


Nagyon élveztem az egész napot, még ha alaposan el is fáradtam a végére, igazából még ma is kába vagyok kicsit. A kedvenc városom továbbra is Debrecen, és úgy érzem, örökre az is marad, de Budapestre is minidig szívesen megyek.:)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Csíptetős füli...hmmm, akkor nekem is mindenképp be kell néznem :) Ugyanis nincs kilukasztva a fülem (nem is tervezem), viszont szívesen hordanék fülbevalókat :)

  VálaszTörlés
 2. milyen érdekes így látni ezeket a helyeket, ahol én nap szinte naponta mászkálok. az ember azt a helyet, ahol sokat van, néha elfelejti figyelemmel nézni, csak elmerül a hétköznapi gondokban, teendőkben és észre sem veszi azt a sok szépséget, ami körülveszi! :)

  VálaszTörlés
 3. Én is megeszem a vonaton az egész napra elegendő kajámat. Olyan vicces,el se indul a vonat és már éhes is vagyok...
  Milyen blogger találkozón voltál?

  VálaszTörlés
 4. Marcsi: Nekem sincs, úgyhogy klipszekre vagyok korlátozva, sajna nagyon kevés helyen kapni ilyeneket.:(

  Csipkelány: Igen, ezt már én is észrevettem... valamelyik nap megpróbálok majd úgy végigmenni Nyíregyházán, hogy kicsit jobban szemügyre veszem az épületeket, a kilátást...:)

  Legerősebb virágszál: Már nem tudom pontosan, hol, de valamerre olvastam, hogy ez egy jellegzetes szokásunk, és rájöttem, hogy tényleg így van.:)

  LittleMucli: :))
  A Sanoma szervezett egy kis értekezést, szerettem volna még ott is fotózni kicsit, de sajnos már nem volt időm.:((

  VálaszTörlés
 5. Debrecen a legszebb város az országban, nincs mese. :)

  VálaszTörlés
 6. Budapest mindig visszavár :) A Nyíregyháza szépségei bejegyzést pedig én is várom, én eddig 1x voltam csak ott.
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 7. Nyíregyháza szépségei bejegyzés? Hüm.... nem terveztem ilyet, de jó ötlet, lehet, hogy majd megvalósítom.:)

  VálaszTörlés