Catrice,

King Of Greens & Mrs And Mr Glitter

szeptember 29, 2012 Arabella 9 CommentsTegnap már mutattam a facebookon, hogy hazaszökött velem a Mrs and Mr glitter, nem sok minden fogott meg az új szortimentből, de ez nagyon. Kék, zöld és glitterek... nem is kell ettől több.:)
Rögtön ki akartam próbálni, de nem igazán tudtam, mire lenne érdemes rádobni... először egy királykék alapra gondoltam, de nem került a kezem ügyébe ilyen lakk, így végül egy nagy lelkesedéssel megvásárolt, de azóta elfeledett szépséget, a Catrice King Of Grennst kentem fel először.A Catrice lakkal maximálisan elégedett vagyok, nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz, hiba volt eddig várni a kipróbálásával. Egy rétegben fed, én általában a biztonság kedvéért még ilyenkor is felkenek egy másodikat, de most tényleg úgy éreztem, nincs rá szükség. Ráadásul ez a szín... nem túl őszies, de akkor is csodás!:)

A Mrs and Mr glitterért már közel sem vagyok ennyire oda... úgy érzem, túl kevés benne a glitter, és ami van, az sem oszlik el a legszebben. Mikor felkentem az első réteget, nagyjából két arany és három kék moszatka került a körmömre... nem is tudom, én azt kicsit kevésnek és valahogy idétlennek éreztem, úgyhogy felkentem mégegyet, így viszont már csöppet sok lett... szoknom kell még az adagolását, azt hiszem.:)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Nekem ugyanez a gondom ezzel a fedőlakkal... Nem is loptam be magát a szívembe...

  VálaszTörlés
 2. De jók, megfogott mind kettő! :)
  A zöldnek nagyon szép színe van! :)

  VálaszTörlés
 3. Aggie: Én majd még próbálok kísérletezgetni vele, de nekem se lett kedvenc.:/

  Xstrassberrykissx: A zöld tényleg nagyon jó, csak ajánlani tudom.:))

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó kombó, ez az új csillámos lakk a boltban soha nem tetszik, de egyre jobb képeket látok vele készül kombókról. :-)

  VálaszTörlés
 5. gondoltam én hogy ez lesz a helyzet ezzel a fedőlakkal, ezért nem is vettem meg, mert bár a circus confettit is imádom, de néha a végletekig képes felidegesíteni :)) hogy egy szimpla fedőlakkal ennyit kell pepecselni hogy nézzen már ki valahogy. Inkább rendeltem ebay-ről ilyen glittereket :))

  VálaszTörlés
 6. Djkaty: Érdekes, mert nekem meg a promóképeken nem tűnt fel egyáltalán, a polcról viszont egyből le kellett vennem.:)

  Vattacukor: De jó, hogy említed a Circus Confettit, hasonló gondjaim vannak vele, mint ezzel, bár talán azzal még egy fokkal könnyebben boldogulok.
  Azért szerencsére nem minden fedőlakk ilyen problémás eset, emiatt ne mondj le róluk.:)

  VálaszTörlés
 7. Nekem az a bajom vele, hogy egymásra ragadnak a kis glitterek, jártam úgy, hogy felkentem és négy egymásra került, el kellett húzogatni :D Mindenesetre nagyon szép ez a kombináció!

  VálaszTörlés
 8. Én is igazgattam valamennyit, igazából kellett volna még tovább is, csak most nem volt elég türelmem hozzá.:)

  Jaj, és örülök, hogy tetszik.:))

  VálaszTörlés
 9. Sajna az ilyen nagy glitteres fedők hajlamosak nehezen eloszlani, kell velük trükközni, és rásegíteni. :)

  VálaszTörlés