körömlakk,

Maybelline Colorama - 749

augusztus 30, 2012 Arabella 9 CommentsPár napja már csacsogtam a twitteren és a facebookon az új Maybelline lakkokról, arról, hogy mennyire tetszenek az új színek, pedig a többségük nem is annyira extra - kivéve ezt a sárgát.:)

A sárga lakkokkal egyébként elég furcsa a viszonyom, minden másban szeretem ezt a színt, de valahogy pár héttel ezelőttig nem voltam benne biztos, hogy akarom én ezt a körmömre... butaság volt, most, hogy kipróbáltam, már azt mondom.:) 

Az új üvegcse nekem nagyon tetszik, profibb benyomást kelt, valahogy masszívabbnak tűnik, mint a régi.:)
Az ecsete kicsit lapított és viszonylag hosszú, nem lekerekített, nekem ez is tetszik.:)

A lakk állaga inkább folyós, mint sűrű, sajnos a fedése közel sem tökéletes, három rétegben van a körmömön, de még így is átlátszik kissé, ellenben nagyon fényes - azt hiszem, ezt hívják jelly finish-nek.:)
A három réteg tudom, nem hangzik jónak, én sem szeretem, ha kettőnél többre van szükség, de mentségéül azt tudom mondani, hogy nagyon gyorsan szárad, a harmadik réteg felkenése után nagyjából öt perccel már tökéletesek voltak a körmeim.

Nekem most nagyon tetszik ez a szín, így az utolsó nyári napokba még hoz egy kis üdeséget, napfényt, és az enyémnél akár csak egy árnyalattal is barnább bőrhöz tényleg isteni lehet!:)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Nagyon szép, nekem is sárga most a körmöm :)

  VálaszTörlés
 2. Én valahogy sosem néztem meg figyelmesebben a régi colorama lakkokat, így azt sem tudom, hogy most csak a csomagolás változott, vagy a színek is, de tény, hogy nem túl bevállalós árnyalatokkal jött most ki a maybelline, kivéve persze ezt a sárgát. :)

  VálaszTörlés
 3. nekem is tökre tetszik:) változott az áruk? :O

  VálaszTörlés
 4. Edina: A színek is újak, legalábbis a többség biztosan.:)
  Egyébként annak ellenére, hogy nem annyira különlegesek, nekem nagyon sok tetszik... haj, szegény pénztárcám... :$

  Marcsi: Örülök, hogy elnyerte a tetszésed.:)

  Cs.ery: Hú, jó kérdés, már nem emlékszem pontosan, mennyibe kerültek a régiek, és most az újak akciósak.... de ha drágábbak is lettek, nem sokkal.:)

  VálaszTörlés
 5. Hű ez kurva ronda. Köszi, hogy megmutattad, mert ebből a márkából vettem már 4 nagyon szép színt és imádom, de most sárgát akartam. Hát nem ezt fogom venni, az tuti.

  VálaszTörlés
 6. Örülök, hogy ha csak ilyen formában is, de segíthettem - bár azt hiszem, ezt már nem is lehet kapni. :)
  Viszont megkérnélek valamire: legközelebb ha egy mód van rá, választékosabban fejezd ki a véleményed. Köszönöm!

  VálaszTörlés