hírek,

Manhattan Flitter Belle limitált kiadás

július 20, 2012 Arabella 8 Comments

 


A Manhattan ismét új kollekcióval jelentkezik... nem is tudom, ezzel a márkával mindig úgy vagyok, hogy megtetszenek a promóképeik, aztán valahogy elfelejtődik a dolog... pedig alapvetően egész jó termékeik vannak.
Na, de a rövid kitérő után nézzük, mit fog tartalmazni az új, Flitter Belle kiadás.:)
(1, Beige)(2, Lila)(3, Pink)


Érkezik három négyes szemhéjpúder, én most épp szemfestéklázban égek, úgyhogy ezeknek mondanom sem kell, sikerült levenniük a lábamról.:) Báár a dizájn praktikusságát illetően vannak kétségeim. A három variáció közül egyébként nekem leginkább az igen fantáziadús Lila nevű tetszik, de a Pinket is örömmel elfogadnám.:)


(1, Türkis)(2, Blau)(3, Rosa)A kollekció tartalmaz három körömlakkot is, engem most ezek nem lobbantottak szerelemre, bár a türkizt szívesen látnám a készletemben, de igazából ennek a fáradtrózsaszínnek is tudnék helyet szorítani.:)(1010N)(281C)


A kiadáshoz tartozik még továbbá két szempillaspirál is, ezek az alapszortiment részei lesznek. Az utóbbi, sötétkék keféje nekem nagyon szimpatikus, az elmúlt hónapokban rájöttem, hogy az ilyen keskenyebbeket sokkal jobban szeretem.:)


Nektek hogy tetszik ez a kollekció?:)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Ezek a mintába rendezett szemhéjpúderek sosem jók, tök jól néz ki, de aztán hamar rájön az ember, hogy egymásba mennek a színek, nem praktikus, mert a vékony vonalakból, kis sarkakból nem lehet normálisan kiszedni a cuccot... :S
  Mondjuk nekem nincs és nem is volt sok Manhattan cuccom, én eléggé drágálltam mindig, annyira nem jó azért szerintem a minőségük, vagy csak én fáztam rá velük mindig?..

  VálaszTörlés
 2. Igen, pont erre gondolok ilyenkor én is...a kerek vagy szögletes panek talán nem ennyire mutatósak, de biztos, hogy praktikusabbak.:)
  Annyira sok dolgom nekem sincs tőlük, de a szemhéjpúdereiket és a zselés tusukat kifejezetten szeretem, a szájfényeiket viszont nem.:)

  VálaszTörlés
 3. Én egy szempillaspirálnál csalódtam hatalmasat, de már jó helyen van a kicsi, szerető új gazdára lelt :D

  VálaszTörlés
 4. Hú, szempillaspirált még pont nem próbáltam tőlük.:$

  VálaszTörlés
 5. Na ez teljesen az én stílusom:D nagyon eltalálták! :D

  VálaszTörlés
 6. A türkíz és a kék körömlakk tettszik. :)

  VálaszTörlés