tippek-trükkök

Tippek-trükkök#7 - Fedölakk az erös körmökért!

június 28, 2012 Arabella 7 Comments

Vékony, könnyen beszakadozó, hajlékony körmöd van? Használj BTGN fedőlakkot!
 Többször is kérdeztétek már tőlem, hogy használok-e pluszban valamit a körmeimre, nos, nem, de nagyon sokat köszönhetek a BTGN fedőlakknak. Úgy vettem észre, nem csak a manikűröm élettartamát hosszabbítja meg, hanem kicsit merevebbé, vastagabbá, ellenállóbbá is teszi a körmömet.
Nem biztos, hogy ez első hallásra szimpatikusnak tűnik, de csöppet sem rossz dolog, sőt!

A körmöm nehezebben akad bele valamibe, soha nem törik-szakadozik be a széle a használata óta, olyan, mintha egy plusz védőréteg lenne rajta, ha eddig még nem tettétek volna, mindenképp próbáljátok ki!

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. A fedőlakkot én is imádom, de az alaplakkot (ami a képen van) azt nem igazán. Viszont a fedőlakkot, mióta kipróbáltam, vagy 4-szer újravettem. :)

  VálaszTörlés
 2. De figyelmetlen vagyok!XD Köszönöm, hogy szóltál, én észre se vettem, hogy rossz képet raktam ki, mindjárt kicserélem.
  Én az alaplakkot is nagyon szeretem egyébként.:)

  VálaszTörlés
 3. Jaj, nem javítgatni akartalak ám! :)
  Én valahogy nem szerettem meg annyira az alaplakkot. Hamar besűrűsödött, és egyben le tudtam vele húzni a lakkozást.

  VálaszTörlés
 4. Azt hiszem, én vagyok az egyetlen az univerzumban, akinek nem jött be a BTGN lakk. Nekem kb. 1 nap után kezd szabályosan felpöndörödni a széle, és egyben le tudom húzni a körmömről, a színes lakkal együtt. Már első használatnál is, tehát én nem tudom ezt a dolgot a besűrűsödés számlájára írni. A másik, amiért nem szeretem: úgy vettem észre, kicsit összerántja a színes lakkot, visszahúzza a köröm széleinél, ami nekem igénytelen benyomást kelt.
  Egyébként most az Essence Allrund Talent-et próbálgatom, na az kész katasztrófa, alapként még csak-csak, fedőként...hát.. vagy 1 órája lakkoztam, és még mindig ragad, olyan, mintha gumis réteg lenne a körmeimen.

  VálaszTörlés
 5. Vick: Persze, tudom, örülök is, hogy szóltál, mert lehet, hogy én még jó darabig nem veszem észre.:)

  Bellala: Az Allround Talent szerintem is felejtős... fedőlakként pláne, alapként próbáltam elhasználni, de úgy sem lett a kedvencem.

  VálaszTörlés
 6. Bloggerina Bellala: Én is jártam így, hogy mintha visszahúzná a széleknél! De most már nem tapasztalok ilyet, azt hiszem a 2. lakkomnál volt ez...

  VálaszTörlés
 7. Bellala,nekem ugyanilyen tapasztalatom van,ezért utàlom ezt az alap és fedö lakkot.

  VálaszTörlés