Alverde,

Alverde színezett szemöldökzselé

június 07, 2012 Arabella 8 Comments
Jó ideig az Essence átlátszó szemöldökzseléjét használtam, teljesen beleépült a rutinomba, tényleg minden nap előkaptam, amolyan láthatatlan segítőtárs volt nekem. De pár hete kifogyott, és ha már így alakult, szerettem volna valami mást kipróbálni... színezett verziót találtam az E.L.F.-nél is, de csak ezért nem akartam rendelni, úgyhogy az Alverde ilyen termékét emeltem le a polcról. 
A kiszerelése kísértetiesen hasonlít egy szempillaspirálra, nem különösebben szép, viszont egész strapabírónak tűnik. Amiben eltér egy szempillafestéktől, az az, hogy a végén egy szemöldökkefe található, ezt egy külön kupak védi. 

A kefe egyébként egész jó, én eddig a régi szempillaspiráljaimat használtam ilyen célra, de ez is megfelelően teljesít, és ráadásul praktikus is. 

 


A spirál teljesen hagyományos, könnyű vele végigszaladni a szemöldökön, nem vesz fel túl sok festéket, inkább talán kicsit kevesebbet az ideálisnál, de talán ez nem akkora baj, legalább nem olyan könnyű túlzásba esni vele.:)
Amitől mindig tartok az Alverde dekorkozmetikumok esetén, az az illatuk. Nos, ennek se ez a jellemzője kedvencem, de nem is annyira vészes, mivel a növényes, zöld jegyeket megbolondították egy kis cukorkaaromával, és így már sokkal elviselhetőbb.:)

Az állagára nincs panaszom, nagyon hasonlónak érzem az Essence-hez, krémes jellegűnek mondanám.
Én a 02-es Braun árnyalatot szereztem be, létezik egy ennél világosabb is, de úgy gondoltam, számomra ez lehet a jobb választás. Nem is tévedtem nagyot, a kettő közül valóban ez állhat közelebb a szemöldökömhöz, de örülnék, ha több színben is kapható lenne, mert úgy érzem, nekem egy kissé túl vöröses ennek a tónusa, bár azt hiszem, ez kis mennyiségben nem feltűnő.

A hatásával elégedett vagyok, fixálja a szemöldökömet, ugyanakkor nem keményednek meg tőle a szálak, természetesek, puhák maradnak, de segít a rendezettebb forma megőrzésében. Valamelyest dúsítja, ki is tölti, de ha nagy hézagok lennének benne, önmagában ez nem lenne elegendő.

Összességében: Egész jó terméknek tartom, nem bántam meg, hogy bizalmat szavaztam neki.:) Praktikus a kefés vége, az illata bár nem a kedvencem, de azért elviselhető, az állagával és a hatásával sincs gondom, egyedül azt sajnálom, hogy nem kapható több árnyalatban. Ha viszonylag dús, hosszú szálú szemöldökötök van, jó társatok lehet!:)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. De jó, színezett szemöldökzseléről még életemben nem hallotam! Érdekes, szerintem én is kipróbálom! :)

  VálaszTörlés
 2. Mennyibe kerül egy ilyen? Érdekes, szívesen kipróbálnám.

  VálaszTörlés
 3. Engem is az ára érdekelne, meg kép, amin a szemöldöködön van :P

  VálaszTörlés
 4. Ezer forint körül van, de lehet egy-kétszáz eltérés, több dolgot is vettünk akkor Anyukámmal, és már nem emlékszem pontosan.:(

  VálaszTörlés
 5. CRaPTRaSH: Jaj, egyszerre írtunk.:)
  Akartam képeket is mutatni, de nem lettek az igaziak, rajtam igazából látványra nem nagy a különbség, mivel eleve elég dús a szemöldököm, de pont ezért kell a fixálás, hogy ne legyen kusza.:)
  Nem tudom, ez segít-e, de az alábbi bejegyzésben a képek pont úgy készültek, hogy az első kettőn még nem használtam, az utolsón viszont igen:
  http://lanyossarok.blogspot.hu/2012/05/missha-signature-real-complete-bb-krem.html
  Itt talán kevésbé van takarásban a szemöldököm:
  http://lanyossarok.blogspot.hu/2012/05/cmon-chameleon-step-by-step.html

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jól hangzik :) És kis praktikusan tűnik :)

  VálaszTörlés
 7. Köszi :]
  Azt hiszem akkor ez az én szemöldökömön nem sokat dobna, így maradok a barna szemhéjpúdernél :P

  VálaszTörlés