smink

Smink, ami másnak indult

május 19, 2012 Arabella 9 CommentsMa reggel nem terveztem semmi különösebb sminket, csak a mostanában szokásossá vált dolgokat akartam gyorsan feldobni az arcomra (BB krém, egy leheletnyi púder, pirosító, Paint pot, szempillaspirál és egy kevés rúzs). De aztán miután felsimogattam a krémes szemfestéket, rápillantottam a nemrégiben beszerzett C'mon Chameleon! szemhéjpúderre, és úgy gondoltam, ideje bevetni végre.:)

A Paint pot után egyszerűen csak kívülről befelé haladva elmaszatoltam egy kicsit a Catrice szemfestékéből, majd belülre némi aranyos bézst tettem. Eztán a szemöldökcsontomon egy matt bőrszínt használtam, kicsit a széleken is átszaladtam vele, de nem satíroztam agyon. Majd előkaptam egy fekete szemceruzát, az került a vízvonalamra, de a felső pillatövemben is elmaszatoltam belőle egy keveset. Végül szempillaspirált használtam, az arcomra pedig a szokásos pirosító mellé tettem egy kevéske bronzosítót és highlightert is. A számra egy rezes-narancsos rúzs került.


Arc:
Missha Signature BB krém (21)
N.Y.C. Smooth Skin Loose púder (741A; Translucent)
ELF Studio krémpirosító (Tease)
Essence Sun Club All Over Shimmer (01; Ibiza Sun)
Douglas Highlighter


Szem:
Mac Paint Pot (Bare Study)
Catrice (410; C'mon Chameleon!) szemhéjpúder
L'Oréal Color Infaillible szemhéjpúder (002; Huorglass Beige)
Lancome Le Crayon Khol Noir szemceruza
Catrice The Giant szempillaspirál


Száj:
Catrice Ultimate Shine rúzs (100; Fall-ing Leavers)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. engem a rúzs fogott meg leginkább,nagyon jól áll :)

  VálaszTörlés
 2. Szép lettél, majd megmutatod a c'mon chameleon szemhéjfestéket? kíváncsi vagyok rá ;)

  VálaszTörlés
 3. Jaj, köszi.:)
  Üm... talán egyedül nem lenne annyira érdekes, de lehet, csinálok majd egy bejegyzést az összes Catrice monómról.:)

  VálaszTörlés
 4. Ez a rúzs... Vonzza a tekintetet ! Nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 5. Én is a rúzsod dicsérném meg, tökéletes és nagyon jól áll.

  VálaszTörlés
 6. Ó, köszönöm, de kedvesek vagytok!:)

  VálaszTörlés
 7. Szia! most irok először és szeretném leszögezni hogy nagyon szeretem a bologod, de van egy dolog ami nagyon zavar. Ezt csak építő kritikaként mondom nem szeretnék senkit megbántani, de a képeid a sminkjeidről mindig pontosan ugyan olyanok, ugyan az az arc, és ugyan az a szög is, néha lehetne egy kis változatosság.
  Amúgy csak így tovább mert nagyon jól írsz!

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy tetszik a blogom.:))

  Az az igazság, hogy már megvan a szokott helyem a lakásban, ahol jók a fényviszonyok, és... igen, a bejáratott szög is. Amikor nincs sok időm, egyszerűbb ott, úgy csinálni pár képet egy pillanat alatt, ahol tudom, hogy nagy valószínűséggel lesznek használható fotók, mint kísérletezgetni, és esetleg egy elfogadható képet sem készíteni.

  Azt nem ígérem, hogy mostantól nagy változások lesznek, mert akkor a sminkjeim javát, amiket reggel gyorsan lekapok, nem tudnám megmutatni, viszont ha kicsit több időm lesz, megpróbálok valami változatosabbat kitalálni.:)

  VálaszTörlés