Catrice,

Catrice Nymphelia limitált kiadás

január 01, 2012 Arabella 2 Comments

Pár napja belinkeltem facebookra a Catrice legújabb limitált kiadásának videóját, most viszont már képek is érkeztek a termékekről.

Smokey Eyes Set  (050 Love, Peas & Harmony)

Intensif'Eye Wet & Dry Shadow (020; Charly's Chocolate Factory, 040; Have You Seen Alice?)

Pirosító (01; Dancing Nymphs)

Eye Liner Pen (060; Black Green) 

Lashes To Kill Mascara (01; Black-Green) 

Lashes To Mystify műszempilla 

Lip Colour Cream (01; Spring Kiss, 02; Blossom, 03; Nymph's Glow)

Ultimate Nail Lacquer 
(01; Be Pool, 670 It's Rambo No. 5, 690; 
Fred Said Red, 710; Dulce & Havanna, 830; 
Salmon & Garfunkel)

Bevallom, ez a trendkiadás nálam most telitalálat...  jobbkor nem is jöhetett volna, mert éppen zöld korszakomat élem, újra felfedeztem, hogy milyen szépen kihangsúlyozza ez a szín a szememet. Ráadásul a Smokey Eyes szetteket is nagyon régóta ki akarom már próbálni, a baked szemfestékeknek pedig mindig örülök, és ez a zöld-fekete spirál se hangzik rosszul.
Nagyon remélem, hogy kapható lesz kishazánkban is!

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Igazából nem követem a kollekciókat, mert általában csupán egy-két darabban látok igazán fantáziát, de ez a 'Have You Seen Alice' a márványos türkízzel valami fantasztikusan mutathat egy fekete krémes alap felett, vagy csak önmagában is. Szerelmes vagyok. :D Ha más nem is, ő tuti hazajön majd velem. ^^

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon be tudok zsongani az új kollekciók képei láttán, aztán szép lassan lehűtöm magam, és mire a boltokba ér, egy-két darabot szerzek be. Valószínűleg ezzel is így lesz, ha másért nem, hát a vásárlási stop miatt, báár... nagyon régóta vadászom már egy zöld krémes alapra, sokszor nyúlnék érte, de nincs... úgy sejtem, az hazajön velem, a másik esélyes nálam is a türkiz szépség.:)

    VálaszTörlés