Avon,

Májusi kedvencek

május 31, 2020 Arabella 0 CommentsA május nem a kedvenc hónapom, az év ezen szakaszát kifejezetten nem szeretem, ha tehetném, elcserélném például egy dupla novemberre. Talán ezért is telik rendre nagyon lassan ez a néhány hét, most is csak vánszorgott a május. Viszont cserébe rengeteg újdonságot fedeztem fel. :)


Az Avon ajakolaját nagyon lendületesen használom, most épp ez a hétköznapi ajakszínem, lassan el is fogom fogyasztani. Mellette - főleg a hónap elején - az IsaDora Magentát is előszeretettel viseltem. Felkenve világosabb és sokkal kevésbé lilás, valóban magenta.A nagy-nagy kedvencem, a L'Oréal Unlimited szempillaspirálom sokadik tubusa fogyott el, és most valami újra vágytam. Részben a neve, részben a keféje miatt választottam a Miss Mangát. A formulája szerintem egy az egyben megegyezik az összes Mega Volume-mal, viszont a kefe formája pont olyan vékony, elkeskenyedő, ahogy én szeretem. Az érdekessége az, hogy a spirál szára rugalmas, ezt meg kellett szoknom, mert így nem tudom olyan határozott mozdulatokkal használni, mint egyébként, viszont mióta kitapasztaltam, nagyon látványos pillákat tudok vele festeni.


Rájöttem, hogy teljesen logikus módon a Physicians Formula Butter pirosítói ugyanolyan könnyen beledolgozhatóak a bőrbe, mint a bronzerek. A Plum Rose a valaha volt legtermészetesebb hatású darabom, magát a formulát nagyon ajánlom, az árnyalatot viszont csak akkor, ha hasonló a bőrszínetek az enyémhez. Ha kicsit is sötétebb, másik árnyalat ideálisabb lehet - ha jól tudom, pont most bővült ki a választék. :)


Ez az EOS kézkrém végigkísérte a májusomat, ez volt a táskámban, így minden nap használtam. Az illata nagyon érdekes, egzotikus, leginkább talán mangós, de pontosítok: olyan, mint egy mangós szénsavas üdítő. A legjobb viszont a hatása: erőteljesen táplál, ugyanakkor nagyon gyorsan beszívódik.


A hónap legnagyobb kedvencei kétségtelenül az Essie lakkok. Amióta elérhetőek Magyarországon, csak Essie-t használok... mintha elfelejtettem volna, hogy vannak más lakkjaim, pedig vannak, nem is kevés. 
Extra tartósak, nagyon könnyű használni őket, gyakorlatilag problémamentesek, még a világos árnyalatok is. Meglepő módon a Sugar Daddy-ből fogyott a legtöbb (nem csak az állaga miatt), de a Fishnet Stockings is többször volt rajtam, ez egy kifejezetten különleges mélypiros.


Ezt a lábápoló szérumot az Avotól kaptam, és bár eddig is tudtam, hogy lábápolásban kiemelkedőek, mégis meglepett. Ananászos és teafaolajos, ez utóbbi a gyümölcsösséget kicsit visszafogja, az összhatás viszont pont ezért lesz kellemes. Az állaga meglehetősen folyós, de pillanatok alatt teljes mértékben beszívódik, és ez lábápolásnál számomra elsődleges... mégis a legmeggyőzőbb a hatása. Ha este pedikűrözök, és elalvás előtt bekenem vele a lábam, reggelre pihe-puha lesz. Ettől többet nem is várhatnék. :)


Végtelenül, elmondhatatlanul, borzasztóan nem szeretek hajat mosni. Éppen ezért időnként muszáj valamivel pluszban motiválnom magam, és meghozni a kedvem hozzá. A legjobb erre egy új, lehetőleg illatos hajápoló, ami hatásában lehet, hogy nem olyan, mint a bevált darabjaim, de legalább némi izgalmat csempésznek a procedúrába. 
Ezért szereztem be az Elseve Dream Long családját, és azt kell mondanom, nem volt rossz döntés. Gyümölcsös-édes, kissé parfümös illatuk van, és csak egészen kevéssel maradnak el hatásukban a kedvenceimtől, annyival, amennyit a szokottnál kicsit nagyobb mennyiségű egyéb hajápoló (olaj, hővédő) használatával át lehet hidalni. Ha némi változatosságra vágytok a hajápolási rutinotokban, most leginkább ezt a családot tudom ajánlani.Már jó ideje neszesszerekben rendszerezem a táskám tartalmát, mert sokkal átláthatóbb így, mint csak ömlesztve. Ezt a neszesszert a Müllerben vettem (meglehetősen nagy és jó a választék, vannak ugyan drágább darabok, de olcsóbbak is), és bár a mintája annyira nem az én világom, maga a tökély. Pont ideális a mérete, az elosztása, és azt is nagyon szeretem, hogy van tartása és vastagon ki van bélelve, így semmi nem sérül meg benne. Most csak a hétköznapokon használom, azonban ha utazni fogok, biztosan viszem magammal.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: