csacsogós

Ezeket szeretem itthon

április 12, 2020 Arabella 0 Comments


Az eredeti tervem az volt, hogy egy haul posztban foglalom össze azokat a lakásdekor újdonságokat, amiket az elmúlt pár hónapban beszereztem (ezt még az Instagramon is említettem), viszont a mostani helyzetre való tekintettel arra jutottam, hogy inkább csak megmutatok pár dolgot, amit szeretek itthon. :)

Tudnotok kell, hogy összességében a lakás már nem az én ízlésemet követi. Amikor felújítottuk, akkor sem teljesen az én világom volt minden, hiszen nem egyedül élek itt, plusz azóta már változott is a preferenciám... színek és formák tekintetében egyaránt.


Most az egyik legnagyobb örömöm a lakásban az, hogy végre rendbe tettem az erkélyt - ez annyit jelent, hogy megszabadultam azoktól a holmiktól, amiket télen kiraktunk oda. Máté is és én is nagyon örülünk annak, hogy a kellemes időben az erkélyen tudunk tölteni némi időt. :)Ez a művirág még csak pár hete van meg, de szinte már a lakás összes pontján volt. Nem azért, mert nem találom a helyét, hanem mert mindenhol jól mutat. Talán csak a vázát szeretem még jobban, már sok éve megvan (ha jól emlékszem, JYSK), de a színe miatt soha nem fogom megunni.


Amikor ideköltöztünk, nagyon érdekeltek az órák (még most is, csak időt nem tudok fordítani rájuk), és pont a költözés előtt találtam egy lakberendezési osztályon ezt a faliórát. (Talán szintén JYSK.) Eleinte nagyon szerettem, mostanában viszont jóformán észre sem vettem, hiába sétálok el mellette/alatta naponta sokszor. Ideje ismét jobban értékelni. :)


Próbálkoztam korábban is a könyveim rendszerezésével, de előbb-utóbb mindig káosz lett belőle. Most ez a polc számomra egészen átlátható, és egyszerűen csak öröm rápillantani. Egyrészt a vélt rend miatt, másrészt mert a legtöbb itt lévő könyv nagyon pozitív élmény volt.


A rajz- és íróeszközeim csak kallódtak, mostanra viszont ezeket is sikerült rendszerezni. A tartóban a töredékük van, a doboz rejti a nagyobb részt. :)Ezt a virágot már láthattátok - igaz, más fényviszonyok között -, de annyira mutatós, hogy ismét lencsevégre kaptam. Pasztell, de nem túlzottan, aranyos, de nem túlzottan... pont annyira tavaszias, hogy még nekem se legyen sok. :)


Ennek a képkeretnek a helye még kialakulóban van a lakásban, mint ahogy az is, hogy milyen fotó kerüljön bele. A képen inkább feketének tűnik, de a valóságban sötétzöld, így nagyon sok egyéb dekorációnkhoz illik.


A kedvenc öblítőm a Lenor Parfumelle, ha a zöldből nem találok, az arany változatot is nagyon szeretem, viszont számomra az Emerald az otthon illata. Legutóbb több flakonnal is vettem, úgyhogy a tavaszi nagymosásnak hála most az összes lakástextil ettől illatozik. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: