A-England,

Februári kedvencek

február 29, 2020 Arabella 0 Comments


A február kevésbé szólt a beautyról, inkább az olvasás és a filmek kötöttek le, de azért persze van néhány dolog, amit szeretnék megemlíteni. :)


Újravettem két nagy kedvencemet, a L'Oréal Unlimited szempillaspirált és az Yves Saint Laurent Touche Éclat alapozót. Ez utóbbi számomra nélkülözhetetlen, mert ez az egyetlen alapozó, amelynek a színe, a fedése és a finise egyaránt tökéletes számomra.


Ezt az Avon Luxe palettát ezer éve használom, hétből öt napon biztos, hogy ez kerül az arcomra. Nem túl pigmentált, ezért ha látványos hatást szeretnétek, véletlenül sem ez lesz a jó választás, viszont világos bőrre hibátlanul csal némi természetes pirosságot/bronzosságot.


Egy-két éve ritkán használok indie lakkokat, de februárban legalább részben újra felfedeztem a gyűjteményemet. Az A-England St. George bár mindig is tetszett, zavart a minimális kékessége - nos, a kép nem adja vissza, de mostanra pont az a kékség tűnt el belőle. Tudom, ez részben azt is jelenti, hogy megromlott, de egy kicsit még húzom az időt a kiszelektálásáig. A Starrily Adrenaline igazi alapdarab számomra, a L'Oréal Jardin Des Roses pedig egy meglepő választás, de most határozottan tetszett magamon.


Próbáltam más, könnyebben elérhető alternatívát találni, de a Lush ajakradírjaihoz sajnos semmi sem fogható: esetemben csak ezek előzik meg a cserepes szájat. A Let The Good Times Roll arcradírt is igyekeztem pótolni mással, azonban rá kellett jönnöm, hogy szintén értelmetlen próbálkozás.


Az Oriflame egy teljesen új tapasztalat számomra. Évekig semmit sem próbáltam tőlük, talán egy szempillaspirálom volt még gimnazista koromban, de azóta teljesen elkerültük egymást a márkával. Most az újdonság izgalmával nézem át a termékeiket, és egy-két holmit ki is próbáltam. Ilyen például a Wild Blueberry család. :)


A testápoló könnyed, visszafogottan illatos, de talán pont ezért annyira kellemes. A tusfüdő krémesebb típus, és csak nagyon kevés kell belőle. Nem a legfontosabb szempont, azonban mellesleg a fürdőszoba díszei, nagyon igényes mindkét csomagolás.


Az örök, örök-örök kedvenc parfümöm a Jean Paul Gaultier Classique edp, februárban is ezt használtam a legtöbbet. Markáns, különleges, de soha nem "ugrik le" rólam... tényleg az én illatom. :)


Ezt a medált ajándékba kaptam, már-már art deco, drámai, véletlenül sem tucat, és pont illik a kedvenc szettjeimhez. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: