Catrice,

Januári kedvencek

január 31, 2020 Arabella 0 Comments


A januárom igencsak kettősen telt: az első fele tele volt stresszel és teendőkkel, a második fele viszont már nyugalomban telt, és úgy fest, hogy mostantól hosszú ideig így is marad. 


A hónap beauty-felfedezéseit nagyban befolyásolta az, hogy év elején beszereztem jó néhány karácsonyi csomagot akciósan. Egyre kevésbé vagyok a halmozás híve, azonban ezek úgyis elfogynak a háztartásban (folyékony szappan, dezodor, tusfürdő), nagyon jó áron voltak, és a neszesszereknek külön örültem. Tavalyhoz hasonlóan idén is sokszor fogok jönni-menni, olyankor pedig aranyat ér az ilyesmi.


AvianaRahl dobozának külön örültem, ezt teljes áron is be akartam szerezni, de akciósan pláne megérte: csak az arckrémet nem bontottam még fel belőle, minden más használatban van.


Mindjárt itt is a Nivea arclemosó, korábban egy tubussal már elhasználtam belőle, talán mutattam is nektek. Száraz bőrre zseniális, mert bár tisztít, kíméletesen teszi.


Ez a Dove dezodor is egy ajándékcsomagos felfedezés. A téli időben pont elég, az illata kellemes, nyomot pedig valóban nem hagy.


Az ecseteim sorra mennek tönkre, és bár minőségi darabokkal terveztem pótolni őket, erre az Ebelin szettre nagyjából 1500 forintos áron nem tudtam nemet mondani. Főleg a pirosítóecsetben reménykedtem, de azt kell mondanom, mindegyik korrekt.


A Lime Crime Venus Immortalis a karácsonyi ajándékom volt magamtól magamnak. A csomagolás, a színek és a formula egyaránt fantasztikus. A feketét minden nap használom, a Cameo, a Marble pedig opcionális.


Magamtól nem biztos, hogy valaha kipróbálom a Labello Crayonokat, de AvianaRahl válogatásából megismertem ezt a pirosat, és odáig meg vissza vagyok érte. A színe merész, élénk, de kissé éttetsző, így mégsem rikít. Bárhol, bármikor könnyen felkenhető, és minden sminket szépen kiegészít.


Az Essence és a Catrice kifutó termékei nem különösebben hatottak meg, viszont a Generation szájfényekkel szemeztem egy ideje, és akkor már az akciós árnyalatok közül választottam - ez a Dusty Rose Quartz. A színe épp olyan, mint a számé, de eszméletlen fénye van, és pont olyan masszív, ragacsos a formulája, amilyet a legjobban szeretek. 


Januárban szinte kizárólag egyetlen lakkot használtam, az ezüstök ezüstjét, a Different Dimension Rejoice-t. Sem kékes, sem aranyló tónusa nincs, valódi ezüst, ráadásul elképesztően ragyogó finissel.


A Gucci Guilty sok hónapja a polcomon pihen, mert bár tetszik, magamon mégsem szeretem. Talán túr bőrös, túl tompa számomra, hiányzik belőle egy harsányabb illatjegy... legalábbis máskor, mert a mínuszok nagyon jót tettek neki. Mostanság ez volt a hétköznapi illatom, méghozzá mindenfajta hiányérzet nélkül.


Ennek a Nivea arcmaszknak már csak az egyik fele van meg, a másikat szorgalmasan elfogyasztottam. A száraz bőrrel csodát tesz, ráadásul ahhoz képest, hogy hány alkalomra elegendő, az ára egész kedvező. :)


A tusfürdők közül a cseresznyevirágos Palmolive lett a befutó. Eleve szeretem a márkát, és bár a cseresznyevirágért általában nem vagyok oda, ez a megközelítése igencsak kellemes. Nemcsak egy enyhe virágillat, hanem van benne némi zöld, növényi jelleg is.


A szilikon karkötők nagyon távol állnak tőlem, azonban ez a Harry Potter mintás a téli MondoConról van, zsákbamacskában vettem. Nem gyakran hordom, de nagyon kedves emlék. :)


A legtöbbet hordott kiegészítő ez a vízkék köves nyaklánc volt (a szebb napokat is megélt Vögeléből van). Nem az én színem, de most nagyon sok szettbe be tudtam illeszteni. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: