Sims

A nagy házalakítás - Cassandra és Don Lothario otthona

szeptember 13, 2018 Arabella 2 Comments


Don és Cassandra az egyik kedvenc párosom a Simsben, az én játékomban némi civódás után végül egymásra találtak, immár házasok, és Riverview-ban élnek. Eddig Don legénylakásában laktak, azonban lassan eljön a családalapítás ideje, úgyhogy új otthont kerestem nekik.

Eredetileg építeni szerettem volna, de nem volt ötletem, úgyhogy egy meglévő, nagyon jó beosztású, némi felfrissítéssel számukra tökéletes házat újítottam fel. A ház eredeti formájában:

Felújítva:
Színeiben nagyon más lett, de ha megfigyelitek az alaprajzot, valójában túl sok változás nem történt. A nappalihoz került az íves rész, illetve szintén a nappaliból leválasztottam egy kis dolgozót, a többi újítás csak dekoráció. (A fehér helyiségek a jövőbeni gyerekszobák, azokat még fölöslegesnek tartottam kialakítani, majd, ha kiderül, milyenek a gyerekek, hozzájuk igazítom a szobáikat.)

A fő szín a narancs lett, ami a valóságban tőlem nagyon távol áll, azonban itt most nem ez a lényeg: Cassandrához és Donhoz szerintem illik. :) A földszinten maradt a garázs, a fürdő egyúttal mosókonyha is, a konyha maga nem túl izgalmas, de megtanultam, hogy a konyhákat inkább nem zsúfolom tele mindenféle kiegészítővel, különben baj lesz a funkciókkal. A nappalival én elégedett vagyok (a képek a falakon változni fognak, ezek csak ideiglenesek), és az előszobával sincs különösebb gondom.

A közlekedőkkel mindig bajban vagyok, mert nem igazán tudom változatossá tenni ezeket a tereket, az emeleti folyosóval is elég sokat szenvedtem. A fenti fürdőket viszont nagyon szeretem, csak mivel kisebb helyiségek, a fotókon nem igazán sikerült visszaadni őket. 

A háló és az abból nyíló erkély/terasz ugyanolyan narancsszínű, mint a nappali, ezeket rendeztem be elsőként, tulajdonképpen az egész ház stílusát ezek határozták meg.

  
A fiatal pár nagyon szeret társasági életet élni, a kerti partik abszolút illenek hozzájuk, így az udvar hátsó részét ennek megfelelően alakítottam ki. A gyermekeknek egy mini játszóteret dobtam még össze, illetve Don miatt a pezsgőfürdő sem maradhatott ki.

Hogy tetszik a ház? Ha játszol a Sims-szel, te szoktál házakat felújítani? :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Ezer éve... Mikor látom, posztolsz a játékodból, nekem is megjön a kedvem, de ez most több okból kifolyólag sem kivitelezhető. Jó újra látni Dont és Cassandrát, hangulatos kis otthont újítottál fel nekik. Kíváncsian várom a csemetéket! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, pedig ha valaki, akkor te nagyon ügyesen építesz/berendezel! :)
   Még nincs úton gyermek, de ha legközelebb játszom velük, már szeretnék előrébb lépni. :)

   Törlés