Catrice,

Tervek a Müller szombatra

augusztus 23, 2018 Arabella 0 Comments


A Müller szombat kedvezményeit ritkán használom ki, mert a nagyobb bevásárlásokat a magazinok kuponos napjain oldom meg a magasabb kedvezmény miatt, most azonban kapóra jön a lehetőség. Több apróságot is kinéztem - főként az Essence és a Catrice újdonságok közül -, amikre egyébként nem szokott lenni kedvezmény, illetve minél hamarabb kellenének, és ha már így van, ezt a szombatot nem hagyom ki. Görgess lejjebb a részletekért! :)


Essence Glazed Donut highlighter: A nevével kapcsolatban vannak fenntartásaim, azonban mégis ez érdekel leginkább az új szortimentből. Highlighterek esetén tudok a legkevésbé a teszterekre hagyatkozni, valamiért csak az arcomon tudom biztosan eldönteni, hogy tetszik-e az adott darab, ez azonban lenyűgözött.
Erőteljes, hideg fénye van... legalábbis a teszternek, és ez pont elég arra, hogy ne tudjam kiverni a fejemből. Ha csak egy dolgot veszek, ez lesz az.

Catrice I Love Being Yours körömlakk: Nem titok, hogy nagyon szeretem a Catrice ICONails lakkokat, igaz, főleg a krémeseket. Ez az árnyalat abszolút nem az én világom (bár sokkal szebb, mint a képen), általában az ehhez hasonló toppereket sem szeretem, de élőben olyan jól néz ki, hogy mindig megforgatom.
A teljes árát nem akartam kiadni érte, de egy kis akcióval más a helyzet... tulajdonképpen vagy most, vagy soha.


Essence Eyeshadow Box paletták: A megjelenés óta érdekel ez a palettatípus, a most kifuttatott One way only változatot legalább tucatszor kosárba tettem, majd vissza. Most mindkét új színösszeállítás tetszik, a felső azért, mert igazán különleges, már-már extrém árnyalatok vannak benne, amelyekkel még nem volt dolgom. Az alsó pedig főleg olyan színeket tartalmaz, amelyek a hétköznapi árnyalataim.


Essence #Insta Perfect alapozó: Féltem attól, hogy a legvilágosabb árnyalat is túl sötét lesz, viszont nagyon úgy fest, hogy a szín stimmel. Azonban a finise matt - ez sokaknak pozitívum lehet, nekem nem az, élőben fogok dönteni róla.

Dove gránátalmás testradír: Kifogytam testradírokból, és bár tartok attól, hogy a Dove túl krémes lesz, és nem eléggé hatékony, a gránátalmás változatnak szeretnék egy esélyt adni... csak mert a gránátalma a gyengém.


Essence Camouflage + korrektor: A szemem alatti karikákkal állandó harcban állok, így minden erős fedésű, folyékony korrektor érdekel. Ráadásul az éppen itthon lévővel nem is vagyok elégedett, úgyhogy ideje kipróbálni valami mást.

Maybelline Dream Matte pirosító: Ez az, amivel jó eséllyel inkább mégis megvárom az őszi kuponos napokat, de még az is lehet, hogy elcsábulok. Nagyon szeretem a krémes pirosítókat, ennek a formulája különösen tetszik, az egyik árnyalat pedig pont passzol hozzám. Minden adott tehát, azonban az is tény, hogy tudok élni nélküle még egy-két hónapig... szombaton kiderül, velem jön-e.


Felix minden Máténak: Bubu sem maradhat ki a jóból, a paradicsomos-szószos alutasakost nagyon szereti, a jutalomfalatok közül pedig a Crispies az egyetlen, amit még nem unt meg. Ez hasonló a Party Mixhez, de jóval kisebb szemű, és egyelőre csak a Müllerben láttam.

Te ki szoktad használni a Müller szombatokat? :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: