Avon,

Márciusi kedvencek

március 31, 2018 Arabella 3 Comments


A blogon csak egy kis szeletét érzékelhettétek, de a márciusom fantasztikus volt, sőt, 2018-ra is azt mondhatom, hogy eddig abszolút az én évem. Ami csak jól alakulhatott, az jó is lett. Boldog, lelkes és energikus vagyok. :)

Ebben a hónapban rengeteg új dolgot kipróbáltam (javarészt a DM eseményének köszönhetően), viszont azok többségét még nem használom olyan régen, hogy a kedvencek közé kerülhessen, azonban van egy-két holmi, amivel muszáj volt kivételt tennem.Ilyen például a Bourjois Healthy Mix primere... ez maga a tömény varázslat! Nem szilikonos érzetű, viszont olyan, mintha varázskrém lenne. Felkenem, és mind érzetre, mind látványra tö-ké-le-tes lesz a bőröm. Sehol egy kis szárazság, húzódás, csak csupa selymesség.

A Catrice Dewy Wetlook stickről már áradoztam, és az a helyzet, hogy ezt csak folytatni tudnám. Ezt használom mindennapi highlightként, lecserélni pedig eszemben sincs.

Az Avon Anew BB krémből tesztelésre kaptam annak idején, az első tubus meggyőzött, de aztán elfogyott, és most sikerült pótolni. Számomra ez a legmegfelelőbb mindennapi alap, könnyű, minimális fedése van, nem szárít, a színe pont jó... csak sokkal drágábban találtam hasonlót.
Világos, száraz bőrre nagyon ajánlom! :)


Kézfertőtlenítőt csak elvétve használok, mert ha csak lehet, inkább megmosom a kezemet, de ez a kis tubus az illatával levett a lábáról. Elméletileg sütőtökös, gyakorlatilag enyhén édes, fűszeres. Szilikon tokot nem vettem hozzá, viszont mindig a táskámban van, és ha csak felfrissülnék, ezt kapom elő.

Egy baleset kapcsán Máté megkarmolta az arcomat, így most bizony volt szükségem korrektorra. Bőrhibákra a Catrice Camouflage a kedvencem, ez már a második tubusom, az első sajnos megromlott, de gondolkodás nélkül pótoltam. Ritkán van szükségem ilyesmire, így nem szívesen költenék rá sokat, ha viszont kell, akkor fedjen jól: ez pontosan olyan. :)

Ha Avon parfüm, akkor az Attraction mellett egyértelműen a Far Away-t tartom a legjobbnak... csak ez utóbbi még közelebb áll hozzám egy kicsit. Most a golyós kiszerelésből rendeltem, érdekes és praktikus ez a formátum, az illat pedig ugyanolyan karakteres, mint amilyennek jó néhány éve megszerettem. :)


Ajakfronton sok újdonság most nem volt, a tavaly nyári favorit piros Yves Rochert vettem elő, a matt, mélyebb tónusok közül pedig még mindig a NYX Up the Bass a befutó. A formulája fantasztikus, azért viszont könyörögni tudnék, hogy kapjon más csomagolást.

A Bobbi Brown Rosy az örök kedvenc szájfényem, a masszív formuláját, a finisét és a színét egyaránt szeretem, ha nincs ötletem, mit is kenjek fel, általában ezt kapom elő - így volt ez márciusban is. :)


A Catrice Lux Chrome metál lakkja telitalálat volt számomra. Aki nem szereti a hagyományos nude lakkokat, azoknak ez hasonló funkciót tölthet be: látványos, de MINDENHEZ illik, ráadásul tartós. Legalább 4-5 alkalommal volt a körmömön.

Ha piroshoz volt kedvem, a CbL Dance With The Devilt-t kentem fel, a legújabb szerzeményem pedig a Catrice Spectra Light Down The Milky Way. Az üvegben elbűvölt, de féltem, hogy felkenve lilás lesz, márpedig én a lilát mostanában nem tolerálom magamon. Szerencsére nem az, ezüst, világos alapú csoda piros és zöld ragyogással.


A fújós izzadásgátlók az esetek többségében nem elegendőek számomra, azonban nagyon úgy fest, hogy ez a Dove - legalábbis most, a hűvösebb időben - tökéletes. Nemcsak illatot ad, hanem visszafogja az izzadást, tehát valóban izzadásgátló, és egyelőre a ruháimon sem hagyott nyomot.

A Kneipp fürdőgyöngyök mostanában kerülnek a drogériák polcaira, ez a Lendület fantázianevű... és az a helyzet, hogy ezerszer jobb attól is, mint amire számítottam. Fantasztikus, gondolattisztítóan friss illata van, ugyanakkor van mélysége is, a fürdővizet pedig álomszerűen kékeszöldre színezi. Fogok még a Kneippről bővebben is írni, de egy biztos: ebből veszek utánpótlást.


A Lush Tender Is The Night masszázstömb évek óta stabilan a kedvencem, ha extra kényeztetést akarok esténként, csakis ezt veszem elő. Én általában nem szeretem a jázmint, és ebben elméletileg az is van, de rájöttem, hogy az édeskés, olajos alapjával keveredve válik azzá az örvénylő selymességgé, amit annyira szeretek.


Márciusban teljesen belehabarodtam az ékszerekbe, főleg a kicsit különlegesebb megoldású nyakláncokba, a karika fülbevalókkal pedig a Bijou Brigitte jóvoltából ismerkedem. Mivel nincs kifúrva a fülem, azt hittem, én ilyeneket soha nem hordhatok, de náluk léteznek klipsz változatban is, ráadásul mindkettő nagyon kényelmes, nem is érzem, ha a fülemben vannak.

Neked mik voltak a kedvenceid márciusban? :)

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

  1. Mesélnél még a Glam napok előtt bővebben a Bourjois primerről? Alapozóm volt tőlük, a púderem még megvan, és éppen primert keresek ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A képek már készen vannak a bejegyzéshez, akkor előrébb hozom kicsit, és az lesz a következő poszt. :)

      Törlés