csacsogós,

Hová tűntem?

január 25, 2018 Arabella 2 Comments

Nem mintha túl hosszú időre eltűntem volna, de azért úgy, hogy általában két-háromnaponta posztolok, kicsit hosszú volt ez az egyhetes szünet. Nem így terveztem, még most is csak kezdenek helyrebillenni a dolgok, azonban nagyon hiányzik már a blog, úgyhogy arra gondoltam, mesélek egy kicsit. :)


Az eltűnésem oka nagyon egyszerű: lebetegedtem, de durván, ráadásul januárban már másodjára. Most muszáj volt tényleg kipihennem magam, ami számomra kihívás, mert ilyenkor haszontalannak érezem a napjaimat. Úgy gondolom, kivételeznek velem, és ugyanúgy szeretnék dolgozni, mint máskor, hogy ugyanazok a jogaim legyenek, amelyek a kötelességeim teljesítéséhez járnak. 
Jó, tény, túlgondolom ezt. :)
Gyerekként rengeteget voltam beteg, nagyon sok mindenből... jóformán mindenből kimaradtam egészségügyi gondok miatt, talán ezért is érzékenyebb pont ez számomra 

Most úgy próbáltam túlélni a pár pihenésre szánt napot, hogy félretettem ezt, és részben kicsit nosztalgiáztam, részben olyan dolgokkal foglalkoztam, amik nem igényelnek energiabefektetést, de kikapcsolnak.

Az egyik ilyen a YouTube videók nézése. Ezek pont ideálisak voltak a lázas napokon, amikor filmet egyhuzamban még az ágyból, laptopról sem tudtam végignézni, 10-15 percnyi kikapcsolódás viszont belefért.

Két olyan felfedezésem van, akiket lehet, hogy már ismertek, én is régebben kezdtem el követni őket, azonban ha jól rémlik, még sosem említettem egyik csatornát sem a blogon. 

Ahogy sejthető, TheSimologist a Simssel foglalkozik, ami töretlenül a kedvenc játékom. Elsősorban épít, méghozzá fantasztikusan, de egy ideje gameplay-ek is vannak nála, és az újdonságokat is bemutatja. Ha nincs kedvem/időm/módom a játékra, az ő videói jelentik a legjobb opciót... ráadásul kedves, szimpatikus és ügyes lány.


A Glamify HU csatornának már törzsnézője vagyok, és azt kell mondanom, lassan ő a kedvenc magyar YouTuberem. Kedves, szofisztikált, gyönyörűen sminkel... plusz igen, szerintem gyönyörű. A várandóssággal, gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat kivételes esetektől eltekintve kihagyom, egész egyszerűen azért, mert én nem vagyok érintett, de nála még ezeket a videókat is megnézem.


Amikor már kicsit jobban voltam, nem bírtam ki, és áttértem a filmekre - újranéztem Nolan Batman trilógiáját. Nem Heath Ledger évfordulója okán, teljesen más miatt jutott eszembe. 
Az a helyzet, hogy még mindig elképesztően zseniálisnak tartom. Én nem akarom megfejteni a nézése közben a mozaikokat, csak figyelek, és minden egyes újabb, felszínre került csavar után elámulok. A Kezdődik! talán egy fokkal kevésbé nyűgöz le, de A sötét lovag és A sötét lovag - Felemelkedés közül soha nem tudnék választani.
Persze sokkal összetettebbek ennél, de megint arra jutottam, hogy bár elcsépelt ez az összevetés, de a sötét, komor és komoly világ az, amiért szeretem a DC filmeket, és ennek a hiánya az, amiért a Marvelek zömét meg sem tudom nézni.


És egy utolsó random dolog: Nem vagyok leveses típus, most viszont nagyon jól esnek ezek a bögrés levesek, hogy sajtos vagy gombás verzió, az tulajdonképp mindegy is. Tudom, nem a legegészségesebbek, de a semmitől azért jobbak, és betegen csak ezeket kívántam. 

Ma már végre elkezdtem tevékenykedni, hamarosan friss blogbejegyzések jönnek! :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Örülök, hogy jobban vagy :) Ilyenkor kötelező a pihenés, nem lehet mindig hajtani.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Igen, igazad van, ilyenkor egyszerűen muszáj lazítani, különben csak még rosszabb lesz. :)

   Törlés