arcápolás,

Vasárnapi lazítás

október 15, 2017 Arabella 0 Comments


Munkával teli, sűrű hét áll mögöttem, úgyhogy úgy döntöttem, vasárnap kora estétől a lustálkodásé a főszerep. Ehhez pedig semmi sem illik jobban, mint a Balea új limitált kiadása, a lajháros Born To Be Lazy - nézzük, mit tudnak az újdonságok!

Balea Born To Be Lazy

A tusfürdő, a testápoló és az arcmaszk azonos külsőt kapott, vidám színek, aranyos minta, a formák pedig a szokásosak... üdítő, szép, tökéletes. :)

Balea Born To Be Lazy

A tusfürdő illata a legintenzívebb, gyümölcsös, de nem egy konkrét gyümölcs illata, talán leginkább tutti-frutti, néha kissé édes, néha citrusos. Használat közben egyértelműen érezhető, a bőrömön viszont önmagában nem marad meg.

Balea Born To Be Lazy

Áttetsző, enyhén rózsaszínes, sűrűbb géles állaga van, kellően habzik, nem táplál, de nem is szárít, teljesen rendben van. Más tusfürdőkkel váltogatom, hogy ne unjam meg az illatát, de ha valami könnyedhez, vidámhoz van kedvem, szuper.  :)

Balea Born To Be Lazy

A gyümölcsös jelleg a testápolónál is megmarad, azonban itt kiegészül némi édeskésebb alappal, amitől az édes oldal jobban előtérbe kerül, mint a citrusos. A tusfürdő illatát szépen felerősíti, egymás után használva őket két-három órán át érezhető az illat.

Balea Born To Be Lazy

A könnyed, lágy állagának köszönhetően pillanatok alatt eloszlatható, és hamar fel is szívódik. Az extra száraz bőr problémáit egycsapásra nem oldja meg, de szinten tartásra és enyhe szárazságra tökéletes.

Balea Born To Be Lazy

A fátyolmaszk a legnagyobb kedvencem, tudásában nagyon hasonlít a Balea Aqua maszkjához, mert a vízhiányon ez is azonnal segít, azonban úgy érzem, ezen felül is táplál, és az enyhe illat sem utolsó szempont, mert azzal válik teljessé a relaxálás. Egyet kaptam, azt elhasználtam, de már többet is vettem helyette.

Én most lezuhanyzom, bekenem magam testápolóval, felteszek egy maszkot, és ma már csak a kedvenc műsoromat nézem meg, esetleg játszom kicsit egy számítógépes játékkal, semmi, semmi munka. Néha kell lazítani is. :)

Hogy telt a heted?

* A testápolót és a fátyolmaszkot tesztelésre kaptam, a tusfürdőt én vásároltam.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: