Different Dimension,

Tengerészek inspirálta: #nailmailaugustchallenge

augusztus 25, 2017 Arabella 2 Comments

Nailmail Different Dimension

A Nailmail augusztusi nail art kihívásának témáját már több hete kitaláltam, a nyeremény lakk is megvolt, az összes kreatív anyag... csak épp azon nem gondolkodtam, hogy én mit fogok készíteni.

Jóformán egész nyáron matrózstílusban öltözködöm, de a piros-kék kombinációt most nem szerettem volna elővenni. Koncepció nélkül kezdtem neki, és ennek persze meg is lett az eredménye. Egymás után négyszer lakkoztam és mostam le a kreálmányt a körmömről, mert nem tetszett. Aztán megálltam pár percre, hogy keressek valamit, ami megihlet. 

A YouTube-ra keveredtem, majd egy nagy-nagy klasszikusra bukkantam, és innentől már nem volt baj, tudtam, hogy ennek a hangulatát szeretném elcsípni.


Csendességet, finomságot, fátyolosságot. Összemosódó eget és vizet, végtelen szabadságot és a végtelen magányt.

Nailmail Different Dimension

Nailmail Different Dimension

Első nekifutásra ez sem lett az igazi, de másodjára már azt láttam viszont, amit elképzeltem. :) A mutatóujjamra az Avon Diamond került, még mindig a legjobb ezüst foil lakk, a többin pedig a Catrice ICONails szolgáltatta az alapot. A körmeim végére a Different Dimension The Best Is Yet To Come-ból szivacsoztam, nem vagyok a kék lakkok legnagyobb barátja, különösen a világosabbaké nem, szerintem idén még nem is volt kék a körmöm. Ez viszont gyönyörű, még engem is elbűvölt. :)
Aztán a plusz csillogásért a szintén Different Dimension Bean There, Done That-ből is ütögettem fel egy keveset, önmagában is csodás, de rájöttem, hogy toppernek is remek, bár sajnos a képek nem adják vissza a zöldes ragyogását. 

Eredetileg nyomdázni akartam a MoYou Sailor 01-es lemezéről a horgonyt és a sirályokat, de nem jött össze. Egy merészet gondolva arra jutottam, hogy a mintákat megpróbálom lemásolni szabad kézzel. Nem lett a legszebb, látom a hibákat, azonban távolabbról nem voltak feltűnőek a pontatlanságok. :)

Nailmail Different Dimension

Nailmail Different Dimension

Nailmail Different Dimension

Nem az én világom ez a manikűr, öltöznöm sem volt egyszerű hozzá, de mégis jól éreztem magam vele, mert azt az életérzést számomra visszaadta, ami beszippantott. Nem mondom, hogy sokszor fogok még ilyet csinálni, de alkalmanként talán igen. :)

Ha te is szeretnél jelentkezni, 2017. 08. 28-ig megteheted, a részleteket EZEN A LINKEN olvashatod el.

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, ez a kék lakk is gyönyörű!! Szerintem még jobb is a szabadkezes mani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igyekszem akkor máskor is készíteni szabadkezes mintát, legalább idővel gyakorlottabb leszek. :)

      Törlés