Avon,

Rózsás orcák

július 19, 2017 Arabella 2 Comments


Ha pirosító, akkor elég válogatós vagyok: már jó pár éve kizárólag hideg tónusúakat használok, és az állaga sem mindegy, hogy milyen. A porolós, krétaszerű formulát kerülöm, egyértelműen a selymesek vagy a keményebbek felé húz a szívem.

Nem, nem vagyok egyszerű eset. :) Ezt tudva amikor a legutóbbi Avon rendezvényen kaptam egyet az új Mark pirosítók közül, kicsit megijedtem. Féltem, hogy nem fogom szeretni, nem fog beválni.A dizájnja egyszerű és nagyszerű. Fekete dobozkában érkezik az egészen aprócska pír, ha valamire illik a kompakt jelző, akkor erre. A fekete-fehér kombináció mindig nagy kedvencem, és a Mark felirat is kimondottan tetszik, olyan lendületes ez a betűtípus. :)Az állaga nagyon érdekes. Selymes, puha, hihetetlenül könnyű felszedni az ecsettel, ugyanakkor ha az ujjammal megtapogatom, porzik kissé, és hozzátapad a bőrömhöz. A porzásért nem rajongok, azért viszont igen, hogy ennyire könnyen megmarad a bőrön, mert szerencsére az arcon is hasonlóan viselkedik.


Kellően pigmentált, olyannyira, hogy én az első használatkor túlzásba is estem vele. Bőven elég csak egyet körözni az ecsettel a felületén, az már éppen elegendő mennyiséget vesz fel.

Az általam kipróbált árnyalat a Cheeky Melba, ez egy meleg tónusú, már-már barnába hajló rózsaszín, én rózsafának szoktam nevezni. Gyönyörű, de sajnos pont ezek azok a színek, amik a nagyon világos, hideg tónusú bőrömön rendre előnytelen naranccsá változnak - kivéve ez. Persze egyértelműen meleg árnyalat lesz, de amennyire csak lehetséges, annyira még rajtam is természetes hatású. Minimális, selymes fénye van, éppen csak annyi, hogy némi egészséges ragyogást kölcsönözzön.

A száraz bőrtípusom miatt a pirosítók zöme nem tartós rajtam, a nap végéig ez sem tart ki, de 6-7 óra múltán még egyértelműen látható, és ez ebben a pénztárcabarát árkategóriában igazán jó teljesítmény. :)

Instagramon már sminket is mutattam vele, IDE kattintva nézheted meg.


Összegezve egy teljesen korrekt, klassz pírosítónak tartom, ugyan nem ez lesz a mindennapi társam, de ha nem a szokott hideg árnyalatokat, hanem valami mást szeretnék feltenni, akkor ez jut eszembe elsőként.


Melyik a kedvenc pirosítód? :)

* A terméket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Benefit - Coralista - imádom!!!:D Az egyetlen pirosító, amiből valaha az egészet elhasználtam.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, a Coralista gyönyörű! :)
   Én eddig két vagy három pirosítót használtam el, és most a végén járok egynek, mind hideg, kissé piszkos árnyalat volt.

   Törlés