habfürdő,

Romantika a fürdőszobában

január 28, 2017 Arabella 0 Comments

Még decemberben került hozzám ez a két habfürdő, és bár bizonyos szempontból bánom, hogy idáig húztam-halasztottam a beszámolást róluk, részben örülök is, hogy így történt, ugyanis mindkettő romantikus hangulatot áraszt, az pedig most aktuálisabb.


A fantázianevük nem más, mint Kapcsolj ki! és Érzékiség.

A lila flakonos Kapcsolj ki! ylang-ylang és orchidea kettőse némi mandulaolajjal, a piros külsejű Érzékiség pedig gránátalma és a fekete berkenye duója. Ezek alapján teljesen biztos voltam abban, hogy számomra az előbbi lesz a befutó, de aztán teljesen más véleményre jutottam... előbb azonban nézzük a külcsínt. :)


Hiába csak fóliázásról van szó, a minta és a színválasztás annyira tökéletes, hogy nekem már szinte csak a dizájn eladná mindkét habfürdőt. A kupakjuk ráadásul krómhatású, ami szerintem minden terméknél jó választás, ugyanis plusz dimenziót ad az adott dolognak, amelytől szinte leugrik a polcról. 

A külső tehát maximálisan esztétikus, a kiszerelés méretével sem lehet probléma, a 420 milliliter nagyon sokáig kitarthat. Egyedül egy dolgot tudnék kifogásolni: a flakonok nyakára nem került semmilyen szűkítő, így nehéz pontosan adagolni, bár talán pont egy habfürdő esetén kevésbé fontos ez.


Kapcsolj ki!

A nevének megfelelően lágy, selymes illata van, azonban a könnyedsége ellenére van benne némi markánsság is: az orchidea a maga erőteljes, de karcmentes illatával meghatározó. Mindennek ráadásul az ylang-ylang tökéletes alapot biztosít, a tompa, de szikárabb jegyben az orchidea csodás gyökeret ereszt.

Együtt nagyon kellemes elegyet alkotnak, engem mindent egybevéve egy elegáns, luxuskategóriás textilöblítővel mosott, frissen száradt ruha illatára emlékeztet ez a habfürdő.


Érzékiség

A valódi kedvencem mégis az Érzékiség, amire szerintem sokkal jobban illik a romantikus jelző. 

Egészen addig a pillanatig nem szerettem a gránátalmát, amíg nem próbáltam ki ezt a habfürdőt - tökéletesen visszaadja ugyanis az illatát, olyannyira, hogy ezen keresztül a gyümölcsöt is megkedveltem. 

Benne van a lédús részek édessége, de kisebb mértékben a héj fanyarsága is, ráadásul úgy, hogy ha nem tudatosan figyeljük, nem fog feltűnni, hogy egy gyümölcsös illatról van szó, mert nem tipikusan könnyed. Sokkal inkább telt, ismeretlenül újszerű, bódító, ugyanakkor vannak pillanatok, amikor élesebbé válik a savasság, és olyankor visszaránt a földre. 
Mi más ez, ha nem maga a romantika? :)


Mindkettőnek elég erőteljes színe van, hozzám nyilván ezen a fronton is közelebb áll az Érzékiség, hiszen piros. Az állaguk egyformán folyékony, kellően habzanak és szerencsére a bőrt sem szárítják. 

Problémamentesek, szép a külsejük, az illatuk különleges, ráadásul még hangulatosak is, szerintem ettől több nem kell. :)

* A habfürdőket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: