Avon,

Decemberi kedvencek

december 30, 2016 Arabella 2 Comments

Az aktuális hónap kedvenceit mindig a hónap utolsó napján szoktam megmutatni, azonban a kivétel erősíti a szabályt. Decemberben a rend felborul, és előrébb kerülnek a hó favoritjai, hogy utat engedjenek az év befutóinak az esztendő legvégén.


Az elmúlt hetekben elég monoton volt a szépségápolási rutinom, azonban a Bourjois BROWDesign szemöldökzselének a maga egyszerűségével sikerült némi izgalmat csempésznie a reggelekbe. Ez az a szemöldökformázó, amely pigmentált, ideális a keféje, ha nem is atombiztosan, de rögzíti a szálakat, viszont nem teszi ragacsossá, merevvé azokat.

A Blistex Lip Relief krémről elég hullámzó a véleményem. Az illatát nem kedvelem, ha a mennyiségét nem találom el hajszálpontosan, akkor zavar a kenőcsös érzet, amit maga után hagy, viszont tényleg teszi a dolgát. Nem csak megelőzésre jó, ha van egy kis gond, azon is képes segíteni. 

Soha nem tudtam igazán megszeretni egyetlen rúzsecsetet sem, de mikor a Max Factor sminkversenyére készítettem az ajakfestést (Ezúton is köszönök minden szavazatot!), kellett valami, amivel beleütögetem a szemhéjpúdert a rúzsba. Véletlenszerűen kiemeltem ezt az ecsetet a tartómból, és működött, méghozzá tökéletesen. 
Eredetileg azt hiszem, korrektorecset lenne, de ahhoz szerintem túl nagy, ajakra ellenben mennyei.


Az Essence Lip Candies nem új darab, hosszas kallódás után nemrég találtam rá ismét. A színe éppen nem túl világos, a formulája korrekt, könnyen használható... van néhány pozitívuma, ami ha nem is töéletes, de jó hétköznapi darabbá teszi. 

A NYX Budapest megint megérdemelten van itt, nincs olyan tulajdonsága, amellyel ne lennék maximálisan elégedett.


A Lush Ro's Argan számomra egyet jelent a luxussal. Az illata, az állaga és a hatása egyaránt azt sugallja, hogy egy nagyon kifinomult, már-már elegáns termékkel van dolgom. 
Az ára is ehhez mérhető, így csak egy mini kiszerelésem van belőle, de ezt nagy becsben tartom. 

A sarkam és a talpam drasztikusan kiszáradt decemberben, a Lemony Flutternél jobb lábkrémhez pedig még nem volt szerencsém. Sőt... igazság szerint elképzelni sem tudok jobbat.
Egyetlen használattal rendbe hozott mindent, de azért megelőzés gyanánt kenegettem többször, rendszeresen.


Az Avon Berries in chocolate habfürdőről már meséltem nemrégiben, változatlanul zseniális darabnak tartom. Semmilyen téren nincs vele problémám, viszont az illata az, ami teljesen lenyűgözött.


Még egy Avon habfürdő volt rendszeres használatban, méghozzá a Santa Claus. A Reindeer inkább az én ízlésem, de az utóbbi két-három hétben annyira vágytam valami almásra, hogy elmondhatatlanul jól esett ezt elővenni.


Az ezüst Different Dimension lakkok bűvköréből képtelen voltam szabadulni, a Bean There, Done That és a Rejoice többször is volt a körmömön. Persze azért a pirosakat sem hanyagolhattam el, a Colors by Llarowe Santa Baby volt a hónap pirosa.


Amikor a Claire's-ben nézegettem egy fülbevalószettet, a képen látható arany bogyós miatt majdnem az egész készletről lebeszéltem magam, de aztán úgy döntöttem, hogy a másik kettő miatt mégis megéri megvenni. Ehhez képest tél elején egy reggel ezt tettem a fülembe, és azóta ez minden nap megismétlődött. :)

Nektek mik voltak a kedvenceitek?

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Többnyire ugyanazokat használom. Ebben a hónapban betegségek követték egymást, alig festettem magam, persze a lakkozás megmaradt. Agyilag zokni vagyok, azt se tudom, miket használtam, de azt tudom, hogy az AE lakkok mindig gyorsan megcsappannak, erősen gondolkozom, hogy a Cathyt újra kellene venni. (Ha lesz készleten.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mielőbbi gyógyulást! :)

   Az A-England lakkok nálam is fogynak, mert szeretem és gyakran használom őket. A Cathy nekem még nincs meg, de olyan sokszor említed, hogy egyszer csak ezért is megrendelem majd. :)

   Törlés