körömlakk,

NCLA Red Square

október 15, 2016 Arabella 11 Comments


Nem egy és nem két piros holo van a készletemben, így adódhat a kérdés, hogy minek nekem egy újabb. Egyrészt azért, mert gyűjtöm őket és szeretem mindet. Másrészt meg azért, mert mind más - a Red Square is különbözik az összes többitől.


Az NCLA lakkok ecseteire nem egyszer panaszkodtam már a blogon, ideje kicsit jobban kivesézni a dolgot. :)

Több esetben is találkoztam kiálló, levágandó szálakkal, de amelyikkel ilyen probléma nincs, az sem a szívem csücske. Lapított próbálna lenni, viszont nem elég vékony, és a legyezőszerű kiszélesedés sem a kedvencem ebben a formában.
Ugyanakkor ennek ellenére elképesztően könnyű felkenni ezeket a lakkokat, ez azonban nem az ecsetet, hanem a formulát dicséri. Elképzelni sem merem, hogy ha egy igazán jó ecsettel párosulna ez az állag, milyen lenne az eredmény.Visszakanyarodva a Red Square-hez: sok szép piros holot láttunk már, és én magam is hajlamos voltam annyival lerendezni az NCLA-t, hogy ez meleg tónusú. Igen, így van, de ennek ellenére nagy, nagyon nagy hiba lenne letudni ennyivel.Egyrészt mert csak éppen inkább meleg, mintsem semleges. Soha nem lesz rezes, rozsdás beütése,
Másrészt látjátok azt a selymes, szikrázó, megtörhetetlen holografikusságot? Ezt a színt és ezt a finist sem együtt, sem külön-külön nem tudom megunni.
Harmadrészt mert annyira tartós, mint semelyik piros lakkom.

A piros lakkoknak sajnos megvan az a gyengéjük, hogy hihetetlenül gyorsan kopnak - nemcsak úgy tűnik, mert feltűnőbb a hiányuk, hanem tényleg hamarabb adják meg magukat.

Sejtettem, hogy a Red Square esetén ez másként lesz, mert a márkatársak is kiemelkedően sokáig bírják rajtam, de azt azért nem mertem remélni, amit tapasztaltam. Ezt a lakkot eddig csak hibátlanul mostam le, általában a negyedik nap végén. A képeken is negyedik napos lakkozást láthattok.
Azt hiszem, több érvet nem kell felhoznom mellette. :)

Melyik a kedvenc piros (holografikus) lakkotok?

Ajánlom Neked

11 megjegyzés:

 1. Ejha ez csodálatos!!! Nekem a kedvencem per pill. a Fun Lacquer-Powerful és a Cbl-Ben Afflec is a Sheila's homeboy de az IEUV-Pinot noir sem elhanyagolható :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Fun és a CbL nekem még nincs meg, de ez idővel egészen biztosan változni fog. A Pinot Noir-t viszont én is szeretem. :)

   Törlés
 2. Rajtam minden lakk kopik, kivéve a krémes, géles állagúak, na de a holosok max. 2 napot bírnak, egyik nap felkenem, másnap lemosom. Szép ez a lakk, az ecset meg biztos jó valakinek, leszámítva a kiálló részeket.
  Hm, nem is tudom, van-e piros holo lakkom, a Bridget elfogyott, a Rose bower meg kicsit rózsaszínes rajtam, szóval nincs is igazi piros holo lakkom. Mindig olyat választok, ami nem igazán piros, hanem elmegy valamilyen más irányba, mint az ILNP Closure, hát az sem piros.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rólam pont a krém- és gélfinisűek pattognak a leggyorsabban, nem is nagyon szoktam használni már olyanokat.
   Az ecset igazság szerint engem rettenetesen bosszant, mert egy ennyire jó lakkot ezzel elrontani szerintem vétek.

   A Rose bower rajtam is rózsaszínes, nagyon szeretem azt a lakkot, lassan ki is fog ürülni. A Closure nekem nincs meg, de a képek alapján tényleg nem klasszikus piros az sem.

   Törlés
 3. két piros lakkom vany, a pp bridget és a cbl tmrb, és ha nem a bridgetet vettem volna meg először, akkor csak egy lenne, mert számomra a tmrb a tökéletes piros lakk :-)
  viszont gyönyörű a red square is, valószínűleg kötelező darab lenne, ha én is annyira szeretném a pirosat, mint te

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. aztán hazamentem és kiderült, hogy megvan még a her red hair és a love, actually is (bár az inkább bordó), de még így is a tmrb a kedvencem :-)

   Törlés
  2. Abszolút megértem, hogy a TMRB a kedvenced, szerintem az a legklasszikusabb mind közül. :) (Ha csak egy piros holom maradhatna, valószínűleg én is amellett döntenék.)

   Törlés
 4. Nagyon szeretem a piros lakkokat (a másik, kissé érthetetlen mániám a zöld, mert korábban sose volt zöld ruhám-lakkom stb.), rengeteg van belőlük.:) Eddig nekem a Bridget A Világ Legszebb Piros Lakkja, a PP Rubyját is szeretem, de inkább szivacsozva. A Ben Affleck is gyönyörű, és nagy szerelem a PP Rose meg egy élénk eperpiros Golden Rose. De igazából mind a tizenhármat nagyon szeretem (jaj...).:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szintén piros- és zöldmániás vagyok. :)
   A Ruby/Columbia nekem lassan el fog fogyni, a Ben Affleck pedig kívánságlistás.... és igen, pont így vagyok vele, én is mindet szeretem. :)

   Törlés
 5. Érdekes, a pasztell -és nude-kedvelők általában nem szeretik ezt a kettőt, az élénk színeket hordó lányok viszont igen.:) Tegnap próbáltam nude (ill. nem annyira feltűnő) rúzst keresni, egyelőre nem találtam. Piros/bordó rúzsok hordására leszek kárhoztatva.
  Anno a Columbiát szerettem volna a Ruby helyett, de elkéstem vele. Jaj, még ott a Pinot Noir, szegényt fel se kentem még!:o
  Az egyetlen piros, amiben kicsit csalódtam, az a Her Red Hair, de rendületlenül próbálom megszeretni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nude rúzst találni szerintem nagyon nehéz, főleg azoknak, akik a pirosakhoz és a bordókhoz vannak szokva. Meg aztán van olyan színtípus, amelyiknek nem is előnyös egyik klasszikus nude árnyalat sem. :/

   Azt szerintem ne bánd, hogy a Columbiáról lemaradtál, ugyanaz a kettő. :) A Pinot Noirt viszont kend majd fel, nagyon szép az a lakk!

   Törlés