A-England,

Hello Winter! - Körömlakkok

december 12, 2015 Arabella 4 Comments


A lakkoknak mindenképp szerettem volna szánni egy bejegyzést a sorozaton belül, még akkor is, ha sok újdonságot nem fogok tudni mutatni, és ezeket is csak szerkesztett képeken. Viszont pont ez a néhány árnyalat számomra nem csak a telet jelenti: az Orly Smolderrel kiegészítve mindent egybevetve is ezek a legkedvesebb körömre valóim.A-England - Dancing with Nureyev: Tiszteletbeli piros lakknak neveztem ki, és ez mindent elmond arról, hogy mennyire szeretem. Hiába világos, van benne valami szinte már félelmetesen diszharmonikus.SpaRitual - Spellbound: Nem egy és nem két csillogó piros lakkal volt eddig dolgom, de ez magasan kiemelkedik mind közül, úgy ragyog, mint semmi más. Sajnos hiába próbálkozom, soha nem sikerül megfelelően lefotózni, de Edina képei valósághűek róla.China Glaze - Skyscraper: Kevés kék lakkot szeretek, ez viszont nagyon - mert igen, én ezt egyértelműen kéknek látom. Bár azt nem vitatom, hogy erőteljesen hideg tónusú és közel áll a lilához. A finise miatt számomra egy az egyben a téli, sőt... az ünnepi téli estéket idézi. Roppant elegánsnak, ugyanakkor már-már extravagánsnak tartom.A-England - Perceval: Tiszta, hűvös, megcáfolhatatlan piros elképesztő, metálba hajló finissel. Soha-soha semmi nem érhet a nyomába, számomra a tökéletes piros a szokásos, de mindig elképesztő A-England minőséggel párosítva.China Glaze - Fairy Dust: Ha egy lakkot kötelezővé kellene tennem mindenki számára, ez lenne az. A hihetetlenül finom holo részecskék áttetsző, de csöppet mégis meleg tónusú alapban kaptak helyet, és azt hiszem, pont ez a kis melegség adja a varázsát. Legyen bármilyen unalmas az alapszín, amire kerül, azonnal mesés csodavilággá változtatja.

Egymás mellett:Ha sorrendet kellene felállítanom közöttük, bajban lennék, de talán így alakulna: Perceval, Dancing with Nureyev, Fairy Dust, Spellbound és Skyscraper.

Van kedvenc téli lakkotok? :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. A Nureyev nálam nagyon megcsappant az üvegben, kb. a negyede elfogyott már, nekem ez 4 évszakos lakk, legkedvesebb az AE lakkok közül. A Percevalt nézegetem már egy ideje, sokat emlegeted :) előbb-utóbb meg fogom venni. Most a többi AE lakkom van a középpontban, az új kollekció kék, fehér és lilás lakkja, ill. a Tristam, utóbbit sokszor elővettem ősz óta. A Paper Route is téli szerintem, de CA winter lila és bordó lakkja is sokszor előkerült. Na, ez majdnem mind holos. Használni szoktam más lakkokat is, de ezeket a leggyakrabban, külön kosárkájuk van.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Nureyevből én is nagyon sokat elfogyasztottam már, bármelyik évszakban előveszem én is, de mégis a télhez kapcsolom.
   A Perceval-t nem hinném, hogy megbánnád, tényleg a legszebb piros lakk, amit láttam, a színe tökéletes, a finise pedig élőben még sokkal mutatósabb, mint a képeken.
   A Paper Route és a Tristam nekem nincs meg, de - főleg az utóbbit - idővel majd szeretném beszerezni, a CA bordót viszont még múlt évben megvettem, de alig használom... elő kell vennem majd valamikor. :)

   Törlés
 2. A Fairy Dust annyira kívánságlistás, hogy az csak na, de valahogy mindig akkor nincs, amikor meg akarom venni. Most gyorsan felléptem a Nailland oldalára: Elfogyott. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kisebb körmös boltokban esetleg nem nézted? China Glaze-ek ott is elő szoktak fordulni, hátha van Fairy Dust is. :)

   Törlés