CC krém,

Eucerin Hyaluron-filler CC cream

december 15, 2015 Arabella 2 Comments


Azt hiszem, ha akarnám sem titkolhatnám, hogy kedvelem az Eucerint, és ez természetesen nem függ attól, hogy kapok-e, és ha igen, hány terméket tesztelésre. Az csak a megismerést segíti, viszont arról, hogy szeretem a márka termékeit, egyedül a termékek maguk tehetnek. Ugyanis minden, amit eddig kipróbáltam, többé-kevésbé bevált, legyen az nappali vagy éjszakai krém, tusfürdő, ajakír, fényvédő, esetleg arcradír. 

Viszont mind klasszikus ápolótermék volt, így aztán nagyon kíváncsi lettem, mikor megtudtam, hogy újdonságként egy CC krém is megjelenik, és még jobban örültem, amikor egyszer csak csengetett vele a postás.


A csomagolása minimalista, a henger formájú tubus nagyon masszív, a kupakja pedig fémhatású. A pumpás megoldásnak mindig örülök, ráadásul ez a pumpa kiemelkedően jó: nagyon pontosan lehet adagolni vele a terméket, csupán néhány csöppnyit és többet is ki lehet nyerni szándéktól függően.


Enyhe zöld-krémes illata van, de a háttérben a hialuronsavas termékekre jellemző jegy is megtalálható benne. Az állaga teljesen eltér mindentől, amivel eddig dolgom volt. Használtam már alapozót, színezett hidratálót, koreai és nem koreai BB krémet, CC krémet, de nekem lényegüket tekintve ugyanolyan volt mind. 

Ennek a CC-nek viszont már az állagán is érződik, hogy valami másról van szó. Balzsamosan krémes, roppant könnyen eloszlatható és gyönyörűen belesimul a bőrbe.

Sajnos egy problémám mégis van vele, ami a fenti képről jól leszűrhető: a szín mélysége szépen idomul, viszont az erőteljes sárgássága megmarad. Önmagában számomra ezért nem megfelelő, viszont némi rózsás tónusú termék szépen ki tudja egyensúlyozni.

CC krém nélkül:


CC krémmel:


Sajnos a képek több szempontból sem lettek a legszerencsésebbek, egyrészt kifejezetten jó állapotban volt a bőröm, másrészt a kevergetés miatt pont a CC legerősebb tulajdonsága veszít az erősségéből. Ugyanis ez a krém (magában használva) láthatatlan. Teljesen beleolvad az arcba, ha a tónus stimmel, senki sem mondaná meg, hogy bármi is van a bőrön, és nem csak természetesen makulátlan.
Nem csak látni nem lehet, érezni sem - még keverés után viselve sem tűnt úgy, hogy bármi lenne az arcomon, hihetetlenül könnyed viselet. 

A lágy állag ellenére viszonylag tartós, hét-nyolc óra elteltével kezd csak felszívódni. Nem mernék megesküdni rá, de mintha enyhe tápláló és hidratáló hatása is lenne, viszont ha valójában nincs is, az akkor is biztos, hogy száraz bőrön komfortos érzetet biztosít.

Őszintén sajnálom, hogy nincs szélesebb színválaszték vagy legalább egy hűvösebb tónus, mert ettől eltekintve szívből ajánlanám mindenkinek - így viszont csak a sárgás bőrszínűeknek tudom, nekik viszont nagyon.

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Sok különbséget nem látok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs is, ezért sem a legideálisabbak a képek. :) Most nagyon jó formában van a bőröm, pedig pont télen szokta megmakacsolni magát.

      Törlés