Max Factor,

Max Factor Velvet Volume

október 09, 2015 Arabella 4 Comments


Lehetőségem adódott a Max Factor újdonságai közül bemutatni nektek valamit a Glamour-napokig - az -ig már nem jött össze, de a Glamour-napok alatt még igen. :) Mivel nem régen érkezett a spirál, ezért ezt a bejegyzést nem tudnám nyugodt szívvel tesztnek nevezni, inkább csak az első benyomásaim lesznek az alábbiak, de talán jobban járok most ezzel, amikor még féláron is megvehetitek, mint egy kiforrott véleménnyel néhány hét múlva. :) 


A Velvet Volume a nagy sikerű False Lash Effect legújabb gyermeke, erre utal a tubusa is - az eredeti duci, strapabíró külsejét kapta, de mutatós (élőben sokkal látványosabb, mint a képeimen) arany grafikával. Nagyon jól záródik, biztos, hogy nem fog kiszáradni a festék amiatt, mert nem csavarodott rá megfelelően a kupak.A szilikonkeféket fenntartásokkal kezelem, nem a hatásuk miatt, hanem mert nagyon sok esetben a tüskék szúrják a vízvonalamat, ami soha nem kellemes, de szempillafestés közben végképp nem az. Szerencsére ezzel nincs ilyen probléma, kellően rugalmasak a szálacskái. 


A kefe törzse vékonyabb, mint a False Lash Effecté, viszont a sörtécskék jóval hosszabbak, én ezekkel sokkal jobban el tudom kapni a pilláim alját. 

Minden Max Factor spirálnak van egy jellegzetes illata, ennek is, de csak minimálisan érezhető, mert édes pisztácia illat mögé rejtették - nekem az eredetivel sincs gondom, de így kifejezetten finom. Szintén jellemző a márka szempillafestékeire, hogy szárazabb formulájúak, ez sem mondható folyósnak, viszont egy fokkal lágyabb a többinél, szinte már krémes. A kefe éppen ideális mennyiséget vesz fel belőle, nem kell többször visszamártani, de zsebkendővel letörölni sem. 

A meztelen szempilláim:


Dúsító hatásra nem vágyom, de az jól kivehető a képről, hogy némi hosszabbításra és ívelésre szükségem lenne.

Egy réteg Velvet Volume-mal:


Két rétegben:Nem hosszabbít, dúsít vagy göndörít látványosan, viszont közepes mértékben mindegyiket egyszerre tudja, és így már szembetűnő a végeredmény.

Nem pereg, ha nem csinálok vele semmi rendkívülit, a nap végéig a helyén marad, de nem olyan atombiztos, mint az Excess Volume vagy a Masterpiece Glamour Extensions. Viszont nem is annyira problémás eltávolítani, seminklemosó sem kell hozzá, a meleg víz megoldja, és maradéktalanul lejön. 

Többször is írtam már, hogy szerintem kétféle szempillaspirál van: néhány olyan, ami mindenkinek beválik, és sok olyan, ami egy speciális problémára jó. A Velvet Volume minden bizonnyal az első kategóriába tartozik, ha szeretnétek új spirált, és még megvan a Max Factor kuponotok, ne habozzatok! :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Hú de jó kis spirál ez :) Engem -így a képeket látva- a Maybelline Smokey Eyes sárga tubusos spirálra emlékeztet, nekem az csinál pontosan ugyanilyen pillákat :) Tavasszal kipróbálom majd, de idén kimarad a G-Napozás :) Túl sok mindent kell elhasználnom ahhoz, hogy vehessek új dolgokat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg hasonlít hozzá! Annak mintha kicsit folyékonyabb lett volna a formulája, de a hatása valóban közel áll ehhez. :)

   Most én sem vettem sok mindent, két elfogyasztott kozmetikumot akartam pótolni, de abból is csak egyet sikerült.

   Törlés
 2. Szép a csomagolás! Érdekes, sosem kerestem "problémára" spirált, ami nem pereg le, nem mászik le, az nekem már tuti. (És persze ne irritáljon.) Legutóbb elég sokat rendeltem Avonból (mert ritkán jutok katalógushoz, de akkor veszek vagy 3 spirált), nagyon nem szeretem, hogy nincs lefóliázva a bolti!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én általában hosszabbító hatásúakat szoktam venni, illetve az utóbbi két nyáron rájöttem, hogy a tartósabb, dörzsölésálló, de nem vízálló spirálok is praktikusak.
   A fóliázást én is hiányolom, bár azt hiszem, néhány már úgy van a drogériákban is. :)

   Törlés