CbL,

Colors by Llarowe - Kit

október 13, 2015 Arabella 4 Comments

Ha létezik vérbeli tavaszi és nyári piros lakk, akkor a Kit az. Ősz lévén pontosan ezért áll már egy ideje ez a bejegyzés a piszkozatok között, viszont hétvégén sikerült lebetegednem, úgyhogy most jobb híján erre került sor. :)


Aki már kicsit régebben olvassa a blogot, az biztosan tudja, hogy a piros lakkok a gyengéim - elsősorban a nagyon erőteljes, nagyon vamp árnyalatok és a metálfényűek, esetleg bordóba hajlók. Viszont a melegebb évszakokban sem akarok lemondani a piros körmömről, de olyankor időnként jól esne valami játékosabbat viselni. Így kezdtem el minél őrültebb, glitteres pirosakat keresni, és nagyon gyorsan rá is bukkantam a Kit-re. 

Június eleje óta erre a lakkra vágyom, viszont a CbL lakkok árát nem adom ki egykönnyen, főleg, ha nem holo finisről van szó, így aztán csak néhány hete lett az enyém Julcsi jóvoltából.A Kit alapja eperszínű crelly, ebben van néhány kerek (!) fukszia glitter, néhány közepes méretű kékeslila hexagon és sok-sok apró ezüstösen ragyogó darabka. 


Erősebb napsütésben:


Azt hittem, hogy nehézkes lesz a felkenése, de óriásit tévedtem. Nemhogy glitteres, hanem bármilyen más lakk sem jut eszembe, amit ennyire egyszerű lett volna eligazgatni. Tényleg szinte relaxációszámba ment a lakkozás vele. 

Két rétegben fed, és sajnos hiába ráztam fel alaposan az üveget és látszólag hiába került elég kis színes részecske a körmömre, az alap viszonylag jó fedőképessége miatt kissé elvesztek. De nem tudok rá haragudni ezért, mert egyszerre vidám, szinte már kacér és könnyed, közben pedig piros(!). Tömény nyolcvanas évek vége-kilencvenes évek eleje. 

Egyedül azt bánom kicsit, hogy nem vettem meg hamarabb, nyár elején, mert annak ellenére, hogy nem tartozik a fő csapásirányomba, ez a lakk nálam betalált. :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

  1. Csinos lakk, nem baj, ha ősz van, jó lesz jövőre is :) Nekem is a lakk árával van bajom, nagyon szépek a CbL lakkok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépek és sajnos drágák szerintem is. :/ Viszont nálam ez a márka nagyon betalált, míg a kicsit olcsóbb ILNP és piCture pOlish nem, úgyhogy mostanában afelé tendálok, hogy inkább ezekből veszek kevesebbet.

      Törlés