Fruttini,

Fruttini My craziness is mango testradír

július 21, 2015 Arabella 9 Comments

Már a márka passiógyümölcsös testápoló spay-ének tesztjében említettem, hogy nagyon kíváncsi vagyok a mangós családra is. Eredetileg úgy terveztem, hogy ebből is a testápolót veszem meg, de aztán felfedeztem, hogy van testradír is, radírból pedig épp híján voltam, így ezt égi jelnek vettem és emellett döntöttem.


A csomagolása nagyon, nagyon-nagyon szép, élőben még sokkal szebb, mint a képeken. A narancsba hajló élénksárga már-már fémes hatású, a felirat igazán üde és különleges rajta, és akkor még ott van a tetején lévő festményszerű színkavalkád. Csodás, olyan figyelemfelkeltő, hogy szinte leugrik a polcról. :)


A funkcionalitásával sincs probléma, jól záródik, könnyű kinyerni belőle a terméket, külcsín pipa.


És a belbeccsel sincs gond. Ahogy a nevéből is sejthető, mangó illatú, és a mangón belül is a kellemesebb verzióból való: édeskés, de mégis könnyed a gyümölcsösségnek köszönhetően, és egy pillanatra sem válik túl művivé. Nem tölti be a fürdőszobát, de ez talán nem is elvárható, viszont a tubus felnyitásakor és használat közben érezhető - pont a megfelelő mértékben intenzív.

Én a folyékonyabb, olajos-zselés testradírokat preferálom a szárazabbakkal szemben, ez pedig éppen az előbbi. Olyan, mintha nagyon sűrű mangószirup lenne közepes és kis méretű, tökéletesen gömbölyű  szemcsékkel feldúsítva - az nem lenne ellenemre, ha icipicit több szemcse lenne benne, de egyéb kifogásom nincs ellene. Sőt... ez sem igazán az, mert így is teszi a dolgát. Nem ez a legdurvább radír, amivel valaha dolgom volt, de nem is a leggyengébb, és szerencsére nem is karcol.

Természetesen nem szárít, és felfrissül, megújul a bőröm tőle, arról már nem is szólva, hogy a krémezés érezhetően hatékonyabb utána.

Azt hiszem, az egyértelmű, hogy ajánlom, nyárra pedig az illata miatt különösen ideális. :)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Óóóó, meggyőztél. :D Mangómániás vagyok. ^^ Egy TBS kókuszos testradírom van és az is fogyóban, úgyhogy lehet ez lesz a következő, bár vacillálok még a Garnier verzióján is, elvileg az is jó... az árára emlékszel esetleg? :) Köszönöm a tesztet! :*

  VálaszTörlés
 2. Hmmmm, én is imádom a mangót!

  VálaszTörlés
 3. Mea: 1000 és 1500 forint között volt. A Garnier nagyon hasonló ehhez, csak abban picit több szemcse van, és az illata számomra inkább őszi-téli. Azt is nagyon szeretem, de most az illata miatt jobban esik ezt használni.

  Audrey80: Akkor ezt te is szeretnéd. :)

  VálaszTörlés
 4. Meggyőző....ha elfogynak a radírjaim akkor teszek ezzel egy próbát:)

  VálaszTörlés
 5. Na, végül megvettem ma - barátnővel beszabadultunk a Müllerbe, és tudtam hogyha már ott vagyunk, velem jön. Imádom az illatát, alig várom, hogy kipróbáljam! :) "Beesett" még a kosárba egy Aveo saját márkás limitált kiadású bogyósgyümis illatú testápoló, de az sajnos kevésbé ígéretes így első kipróbálás után.

  VálaszTörlés
 6. Örülök, hogy tetszik az illata. :)
  Én egy Aveo tusfürdőt próbáltam néhány hónapja, azt én sem szerettem, azóta nem is merek próbálkozni a termékeikkel.

  VálaszTörlés
 7. Hm, tőlük még nem próbáltam semmit, de ez a testradír nagyon meggyőző :) Mangós is, az állaga is megfelelő - ha elfogy az Yves rocher radírom, tuti őt fogom kipróbálni :) Köszi a tippet!

  VálaszTörlés
 8. Nincs mit, remélem, neked is beválik! :)

  VálaszTörlés