Catrice,

Catrice Sense of Simplicity limited edition

július 01, 2015 Arabella 7 Comments

Azt hiszem, azzal nem árulok el túl nagy titkot, hogy már a bejegyzés elején elmondom: szerintem nem lett túl izgalmas a Catrice legújabb limitált kiadása, viszont van benne néhány klassz alapdarab, amik miatt mégsem érdemes átsiklani fölötte.

 
C01 Strike a Rose

C02 Straight Silver

C03 Linda Evan-Grey-Lista

A Sense of Simplicity tartalmaz három krémes szemfestéket, én pedig rajongok a krémes festékekért, különösen akkor, ha Catrice-ről van szó.

C01 Pure Pink

A krémes pirosítókat is nagyon kedvelem, ősszel és télen szinte csak ilyeneket használok, viszont pont "cream to powder" verzióhoz nem volt szerencsém eddig.



A kiadáshoz tartozik egy áttetsző mattító púder, én nem élek ilyesmivel, de tudom, hogy a Catrice púdereivel elégedettek szoktatok lenni. :)

C01 Strike a Rose

C02 Pure Pink

C03 Orange Obsession
 
Szájfények terén én egyre válogatósabb vagyok, de a lilás Pure Pink még így is szimpatikus.

C01 Pure Pink
C02 Orange Obsession
C03 Minimalistic Mint
C04 Simply White
C01 Straight Silver

A "sima" lakkok nekem most ingerszegények, az utolsó, metál-türkör finisű ezüst viszont igencsak érdekelne, abban reménykedem,  hogy talán OPI Push and Shove hasonmás lehet, amiről annak idején lemaradtam, és azóta is bánom.

Nektek hogy tetszik a Sense of Simplicity? :)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Hm, az a rózsaszín szemhéjfesték tetszik, a többi nem, ill. van itthon. A lakkok szépek, de konkrétan mindegyik szín megvan már, ha nem is Catrice.

  VálaszTörlés
 2. Nem rossz, nem rossz ez a kollekció de valahogy mégsem az igazi...:( A színeknek szinte már az összes árnyalta megvan más márkáktól, a púder viszont érdekel!:) Nagyon szeretem az ilyen átlátszókat mert sokkal természetesebbek. Ugyan most az Essence por állagú átlátszó púderét használom de nem árt más félét is kipróbálni. Egyébként szerintem a krémes szemhéjfestékek közül a legutolsó még egy fényes tusnak is elmenne. :)

  VálaszTörlés
 3. Nem rossz, nem rossz ez a kollekció de valahogy mégsem az igazi...:( A színeknek szinte már az összes árnyalta megvan más márkáktól, a púder viszont érdekel!:) Nagyon szeretem az ilyen átlátszókat mert sokkal természetesebbek. Ugyan most az Essence por állagú átlátszó púderét használom de nem árt más félét is kipróbálni. Egyébként szerintem a krémes szemhéjfestékek közül a legutolsó még egy fényes tusnak is elmenne. :)

  VálaszTörlés
 4. Audrey80: A krém lakkok közül engem sem csábít egyik sem, viszont a szürke és a sötét szemfestéket elfogadnám - a rózsaszín nekem sajnos nem áll jól. :)

  Eszti: Tényleg tusnak is jó lenne. :) Én sem tartom igazán izgalmas kollekciónak, de egy-két praktikus darabja talán van.

  VálaszTörlés
 5. Nem túl izgalmas ez a trendkiadás, de inkább raknák ki, minthogy 1 trendkiadás kint legyen a Rossmannban 3 hónapig.. nálunk sajnos közel sem cserélik őket havonta. :( A két szürke szemhéjkrémet és a púdert azért megnézném élőben. :)

  VálaszTörlés
 6. Olyan "meh", bár az Essence tengerészes kiadására is ezt mondtam, mégis hazajött a szütyő, meg két rúzs :D

  Ebből a kiadásból a pirosító tetszik, de lassan több a pirosítóm, mint a szemhéjpúderem... :D

  VálaszTörlés
 7. Petra R.: Nálunk sem frissülnek havonta. :(

  N.: Nekem is túl sok pirosítóm van, pedig én hajlamos vagyok rászokni egyre, és azt addig használni, amíg el nem fogy. A tengerészes Essence nekem egyre jobban tetszik. :)

  VálaszTörlés