Catrice,

Catrice Sense of Simplicity limited edition

július 01, 2015 Arabella 7 Comments

Azt hiszem, azzal nem árulok el túl nagy titkot, hogy már a bejegyzés elején elmondom: szerintem nem lett túl izgalmas a Catrice legújabb limitált kiadása, viszont van benne néhány klassz alapdarab, amik miatt mégsem érdemes átsiklani fölötte.

 
C01 Strike a Rose

C02 Straight Silver

C03 Linda Evan-Grey-Lista

A Sense of Simplicity tartalmaz három krémes szemfestéket, én pedig rajongok a krémes festékekért, különösen akkor, ha Catrice-ről van szó.

C01 Pure Pink

A krémes pirosítókat is nagyon kedvelem, ősszel és télen szinte csak ilyeneket használok, viszont pont "cream to powder" verzióhoz nem volt szerencsém eddig.A kiadáshoz tartozik egy áttetsző mattító púder, én nem élek ilyesmivel, de tudom, hogy a Catrice púdereivel elégedettek szoktatok lenni. :)

C01 Strike a Rose

C02 Pure Pink

C03 Orange Obsession
 
Szájfények terén én egyre válogatósabb vagyok, de a lilás Pure Pink még így is szimpatikus.

C01 Pure Pink
C02 Orange Obsession
C03 Minimalistic Mint
C04 Simply White
C01 Straight Silver

A "sima" lakkok nekem most ingerszegények, az utolsó, metál-türkör finisű ezüst viszont igencsak érdekelne, abban reménykedem,  hogy talán OPI Push and Shove hasonmás lehet, amiről annak idején lemaradtam, és azóta is bánom.

Nektek hogy tetszik a Sense of Simplicity? :)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Hm, az a rózsaszín szemhéjfesték tetszik, a többi nem, ill. van itthon. A lakkok szépek, de konkrétan mindegyik szín megvan már, ha nem is Catrice.

  VálaszTörlés
 2. Nem rossz, nem rossz ez a kollekció de valahogy mégsem az igazi...:( A színeknek szinte már az összes árnyalta megvan más márkáktól, a púder viszont érdekel!:) Nagyon szeretem az ilyen átlátszókat mert sokkal természetesebbek. Ugyan most az Essence por állagú átlátszó púderét használom de nem árt más félét is kipróbálni. Egyébként szerintem a krémes szemhéjfestékek közül a legutolsó még egy fényes tusnak is elmenne. :)

  VálaszTörlés
 3. Nem rossz, nem rossz ez a kollekció de valahogy mégsem az igazi...:( A színeknek szinte már az összes árnyalta megvan más márkáktól, a púder viszont érdekel!:) Nagyon szeretem az ilyen átlátszókat mert sokkal természetesebbek. Ugyan most az Essence por állagú átlátszó púderét használom de nem árt más félét is kipróbálni. Egyébként szerintem a krémes szemhéjfestékek közül a legutolsó még egy fényes tusnak is elmenne. :)

  VálaszTörlés
 4. Audrey80: A krém lakkok közül engem sem csábít egyik sem, viszont a szürke és a sötét szemfestéket elfogadnám - a rózsaszín nekem sajnos nem áll jól. :)

  Eszti: Tényleg tusnak is jó lenne. :) Én sem tartom igazán izgalmas kollekciónak, de egy-két praktikus darabja talán van.

  VálaszTörlés
 5. Nem túl izgalmas ez a trendkiadás, de inkább raknák ki, minthogy 1 trendkiadás kint legyen a Rossmannban 3 hónapig.. nálunk sajnos közel sem cserélik őket havonta. :( A két szürke szemhéjkrémet és a púdert azért megnézném élőben. :)

  VálaszTörlés
 6. Olyan "meh", bár az Essence tengerészes kiadására is ezt mondtam, mégis hazajött a szütyő, meg két rúzs :D

  Ebből a kiadásból a pirosító tetszik, de lassan több a pirosítóm, mint a szemhéjpúderem... :D

  VálaszTörlés
 7. Petra R.: Nálunk sem frissülnek havonta. :(

  N.: Nekem is túl sok pirosítóm van, pedig én hajlamos vagyok rászokni egyre, és azt addig használni, amíg el nem fogy. A tengerészes Essence nekem egyre jobban tetszik. :)

  VálaszTörlés