arcápolás,

Bourjois ragyogást fokozó arcradír

július 13, 2015 Arabella 0 Comments


Már nagyon régóta szemezek a Bourjois arcápolóival, és azokon belül is ezzel a termékkel, de a jég csak néhány hete tört meg, amikor már vészesen fogyott a kedvenc arcradírom. Azt reméltem, hogy amíg azt pótolom, ez méltó helyettese lesz, de nem, nem lett az, mert nem tudja ugyanazt a funkciót betölteni. Viszont tud valami mást.


A 75 milliliternyi kozmetikum egy viszonylag apró és egyszerű tubusban érkezik. A színvilága nekem tetszik, jól is záródik, nincs vele probléma.

Már a kupakot felpattintva is érezhető az édeskés-mandarinos illata, ez használat közben is intenzív marad, de engem egyáltalán nem zavar.


Sűrű, testes-krémes állaga van, már ebből is következik az, hogy kifejezetten radírként nem állja meg a helyét - nem is beszélve arról, hogy nagyon-nagyon kevés szemcsét tartalmaz, igaz, az a minimális tökéletes. Kicsik, tehát hatékonyak, viszont nem élesek, így nem karcolnak.

Pontosan olyan, mintha a két kedvenc arcápolómat keverték volna össze. Két arcápolási terméket szeretek már-már fanatikusan: a Nivea rózsaszín tubusos arclemosóját, mert olyan, mintha egy krémmel mosnék arcot, és még a legszárazabb bőr is jól tolerálja, illetve a Lush Let the Good Times Roll arcradírját, mert nem szárít, kiemelkedően hatékony, de mégis kíméletes.

A Bourjois arctisztító egyiket sem váltja ki, viszont tökéletes a kettő áthidalására. Ha még nincs szükségem egy normál radírozásra, de jól jönne valami erősebb a krémes lemosónál, ami szintén nem szárít, akkor ez tökéletes.
Eddig a Niveát minimum naponta egyszer használtam, a Lush-t pedig négy-ötnaponta. Most ezek közé körülbelül harmadnaponként beiktattam a Bourjoist, és a bőröm még boldogabb, mint volt. :)

Szerintem önmagában nem szabad sokat várni ettől az arcápolótól, mert egymaga nem fog semmilyen problémát megoldani, viszont a rutin finomhangolására ideális lehet.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: