körömlakk,

Rimmel - Roll in the grass

május 26, 2015 Arabella 4 Comments


Hiába olvastam mindenhol csupa jót az Rimmel új, Rita Ora nevével fémjelzett lakkjairól, ellenálltam és nem vettem meg egyet sem. Azonban nemrégiben az Elle aktuális számához járt egy ajándékba, és így már nem tudtam nemet mondani rá.

Az én magazinom mellé a Roll in the grass árnyalat járt, amiért akkor még nem lelkesedtem különösebben, mert az üvegében sokkal tompábbnak tűnt, mint amilyen felkenve... de erre később térek ki. :)


Az üveg formája és a kupakon lévő matrica nekem nagyon tetszik, a Rimmel ecset pedig továbbra is a kedvencem: extra széles és lapított.


A Roll in the grass valójában egy élénk zöld, az aktuális fényviszonyoktól függően kevesebb-több kékes tónussal.
Nekem ez az árnyalat maga a Karib-tenger, a homokos part, a napsütés... a nyár esszenciája.
Az én bőrszínem mellett szinte világít, de úgy sejtem, ez az árnyalt mindenkinek előnyös lehet. A halovány bőrnek napcsókolta hatást kölcsönöz, a már napbarnított közelében pedig még hangsúlyosabb.

Engem valamelyest a piCture pOlish Chillax-ra emlékeztet, bár azt csak képekről ismerem.

A színe mellett a kezelhetősége is zseniális ennek a lakknak. Leheletnyivel sűrűbb, mint amit általában favorizálok, de ennek ellenére álomkönnyű felkenni. Hagyja magát terelni az ecsettel, de sehová máshová nem kerül belőle, csak ahová én szeretném.
Egy rétegben is meglepően jól fed, de azért kettőben az igazi. A tartósságára sem lehet panaszom, a képeken már négy napos, de még friss lakkozásnak tűnik.

Ha csak nem idegenkedtek nagyon a kékeszöld lakkoktól, nézzétek meg ezt a szépséget, nem fogjátok megbánni! :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ez a szín. :)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem is nagyon szép ez a szín.

  VálaszTörlés
 3. Ez a szín a legtöbb márkánál megtalálható, nekem is volt ilyen, szerintem Rimmelben is, pár éve 60 second'sos. Megnézem azt az Elle-t, bár múltkor állítólag a Glamourhoz Avon lakk járt, hát a Tescoban biztos nem. Legyőztem a Rimmel iránti viszolygásomat és vettem egy leértékelt élénkzöld lakkot múlt héten, (Green eyes monster vagy mi), úgyhogy ezután bátrabban veszek Rimmel lakkot, második napja hibátlan a lakkozásom.

  VálaszTörlés
 4. Moon Angel: Köszi, szerintem is az. :)

  Ági: Örülök, hogy neked is tetszik! :)

  Audrey: Szerintem a legtöbb hasonló lakk kevésbé zöld, valamivel kékesebbek szoktak lenni, de türkiz krém lakk tényleg sok van. :)
  Én egy újságosnál múlt héten még láttam Elle-t, igaz, talán egy-kettő kallódott már csak a polcon.
  Eddig úgy tapasztaltam, hogy elég vegyesek a Rimmel lakkok, van három-négy, amit nagyon szeretek, egy piros viszont nem hajlandó fedni, de a pirosak egyébként is mindig problémásak.

  VálaszTörlés