Golden Rose,

Golden Rose Rich Color - 07

május 22, 2015 Arabella 3 Comments


Minden késő tavasszal és nyáron gondban vagyok a kedvenc lakkjaim fotózásával. Ilyenkor ugyanis nagyon szívesen viselek meleg tónusú pinket vagy korallt, főleg a lábamon, viszont ezeket az árnyalatokat nagyon nehéz valósághűen visszaadni fényképeken.

Januárban megvettem az első krém Golden Rose lakkomat, nevezetesen a 07-es árnyalatot, de csak a jó idő beköszöntével vettem elő, azóta viszont gyakran kerül a körmömre - és a sokadik próbálkozás során végre sikerült megörökítenem a színét. :)Az üvegét továbbra is nagyon szeretem, egyszerű, de a matrica kivételével elegánsnak mondható, az ecsete pedig lapított, ami a kedvencem.

 

 

 


Korallba hajló pink - ez már eleve elég ahhoz, hogy ebben az időszakban szeressem, de még azt is merem állítani, hogy izgalmas, márpedig krém finisű lakkról nagyon kevés esetben gondolom ezt. Viszont ezt az árnyalatot egyszerre látom tompának és élénknek, még ha paradox is. Közel sem neon, kicsit mintha fáradt lenne, de mégis roppant látványos.

A Rich Color család híresen jól fed, azonban az ehhez hasonló színekből mindig sok réteg szokott kelleni - ebből azonban elég két vastagabb, ami nem rossz szerintem.
Icipicit sűrűbb az átlagosnál, ennek ellenére könnyű vele bánni, és a tartósságával sincs probléma: a lábamon gyakorlatilag bármeddig bírná, az ujjaimon pedig három napot vészel át makulátlanul.

Nem mondom, hogy kihagyhatatlan, de hogy egy klassz nyári árnyalat, az vitathatatlan. :)

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Szép a színe, nekem is azért van sok GR lakkom, mert annyira jó színeik vannak, de a tartósságuk csapnivaló, 2 nap.

  VálaszTörlés
 2. Ahhh... imádom ezeket a lakkokat!

  VálaszTörlés
 3. Audrey80: Rajtam ez három napig szép, de ha előre tudom, hogy nem lesz időm lakkozni, és valami tartós kell, én sem ezt veszem elő.

  Szilvia A.: Nekem ez az első krém Golden Rose-om, de ezt én is szeretem. :)

  VálaszTörlés