Alverde,

Elfogyott!#14

április 17, 2015 Arabella 5 Comments

Ismét összegyűlt néhány kiürült termék, és most kicsit büszke vagyok magamra, mert viszonylag sok sminkterméknek is a végére értem.Az EverRich családból utolsóként a balzsamtól kellett elbúcsúznom. A korábban kiürült samponhoz és pakoláshoz hasonlóan ezt is zseniálisnak tartom, teljes mértékben megérdemlik, hogy állandó lakói legyenek a fürdőszobámnak.

A Gerovital artisztító-arclemosó hibrid is elfogyott - kedveltem, nem volt túl extra tudása, viszont legalább nem is szárított. Reggelente szívesen nyúltam utána, de nem fog túlságosan hiányozni. 


A két kedvenc préselt por pirosítómnak is a végére értem, az E.L.F. Mellow Mauve egy kissé tompa mályvás-lilás rózsaszín volt, az Amaze Shy Pink pedig egy meleg tónusú, szintén tompa rózsaszín.
Mindkettőt kedveltem, de a végére már pont sikerült megunnom őket. :)


Az Alverde kettő az egyben krémpirosító-ajakbalzsamnak csak az első funkcióját használtam ki, de azt is jóformán csak dacosságból: eldöntöttem, hogy vagy ő marad, vagy én.
A színét  (Light Apricot névre hallgatott) a barackossága ellenére még éppen hordhatónak ítéltem, mert nekem inkább tűnt az arcon meleg rózsaszínnek, mint kifejezetten baracknak.

A Bourjois TWist up VoluMe spirált eleinte nagyon szerettem, de az én példányom festéke sajnos nagyon hamar elkezdett besűrűsödni, és úgy már közel sem teljesített olyan szépen, mint vadiúj korában.

Az Essence lakkszárító cseppjeit minden körömfestés után szinte áldom, ugyanis tényleg működik, méghozzá elsőrendűen. Ez volt az első üvegem belőle, de nem az utolsó, a Glamour-napokon már meg is vettem az utánpótlást.


A kedvenc Isana körömlakklemosómból ismét elhasználtam egy üveggel, és a szivacsos, "ujjbedugós" kiszerelésűből is. Mindkettő favorit, mert tudják, amit tudniuk kell.Az összes Palmolive tusfürdőt szeretem, és ez a argánolajos sem kivétel. Kellemes, krémes állaga volt, az illata pedig mennyei - szerintem az összes argános kozmetikum hasonló illatot kap, amit én szerencsére nagyon szívlelek. Most a fügés verzióját használom, de egyszer biztosan vissza fogok térni ehhez is.

A Wella ápoló hajpakolását csak "kényszerből" vettem elő, amikor más nem volt itthon. Pont olyan, mint a többi táplálást ígérő drogériás pakolás - nekem sajnos édeskevés, lényegében egy jobb balzsaméval volt egyenlő a tudása.


Nyáron a Rexona Maximum Protection verzióit váltogatom, de télre azokat nagyon soknak éreztem, ezért erre a Lady Speed Stick stiftre váltottam. A hűvösebb hónapokra ez pont elég volt, de lassan vissza fogok térni a Rexonához.

A mellette lévő Yves Rocher alapozó kissé csalás, mert egy színmintányi mennyiség még van benne, viszont azt már egy bejegyzéshez szeretném használni.
Igazán világos színben is kapható, a fedése gyenge-közepes, nem szárít, de nem is túl tartós és az intenzív illata hosszabb távú használat után számomra már zavaró volt.
Rövid időn belül biztosan nem veszem meg ismét.

Ti mit fogyasztottatok el mostanában?:)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Ú, mennyi sminkterméket elhasználtál, ráadásul két pirosítót, wow! :D Ne nevess ki, de kb életcélom egy egész pirosító elhasználása - bár már a NYX darabjaimnak lekoptattam a kis kockáit majdnem csontig, úgyhogy reménykedem. :)

  VálaszTörlés
 2. Sampon, balzsam, púder, lakklemosó, micellás víz,kézkrém fogyott most nálam. A tusfürdőket nem is számolom, a mostaninak is a végén járok. Ez nálam mind fogyóeszköz.

  VálaszTörlés
 3. A L'oreal balzsam nekem is hatalmas kedvencem, sajnálom, hogy az EverPure termékcsaládot már/most éppen nem lehet kapni a Müllerben, az lett volna a következő, amit ki akartam próbálni :(

  VálaszTörlés
 4. Jézusom, pirosítók! Nem hiszem, hogy valaha is el tudnék használni egyet - nagyjából annyira örökéletűnek tűnik, mint a krémes szemfestékek. :D

  VálaszTörlés
 5. Mea: Dehogy nevetlek ki. :) A pirosítók azért fogytak el, mert kb. két éve szinte csak ezeket váltogattam. Meg is untam már őket a végére, de az az igazság, hogy nagyon szerettem volna tudni, meddig bírja egy pír, és el is kellett fogyasztanom párat, mert túl sok van.

  Audrey80: A púder kivételével mind fogyóeszköz nálam is, amit felsoroltál. :) Tusfürdőből én több flakont tartok megbontva, szeretem váltogatni az illatokat, és előfordul, hogy viszonylag sokáig nem fogy ki egy sem, aztán hirtelen az összesnek a végére érek.

  Kamiii: Az EverPure a lila/rózsaszín tubusú, jól emlékszem? :) Én ki-kipróbálok mindig valami mást is, de ez a család a stabil favoritom.

  Flóra: Háát, sokáig kell ugyanazt nyüstölni, hogy elfogyjon, a végén már én is szenvedtem velük. :/ Krémes festéket viszont talán még nem használtam el... lehet, megpróbálok most arra koncentrálni.

  VálaszTörlés