Catrice,

Catrice Kaviar Gauche limited edition

április 07, 2015 Arabella 7 Comments

Általában könnyen megírom a szöveget az új limitált kiadásokhoz, de ezúttal nem megy - és igen, ez elég árulkodó. A Kaviár Gauche nem lesz a kedvencem, kétségtelenül nem nekem találták ki, de azért nézzük, miket fog tartalmazni. 
C01 Once upon a Time

Érkezik egy paletta - szép, bájos, de nekem túl barackos. 
 
C01 Sweet Secret

Egyre szívesebben kipróbálnék egy gyöngy formátumú highlightert, azonban hiába tetszetős a csomagolása, nem a fenti Catrice lesz a befutó. Nem tudom megindokolni, egyszerűen csak... nem szólít meg.

C01 Butterfly Kiss

C02 Honey Blossom

A szájfényekről már első ránézésre látszik, hogy nem az én árnyalataim. A tubusukon lévő grakifa egész tetszetős, de borzasztóan világosak - nekem legalábbis.

C01 Butterfly Kiss

C02 Honey Blossom

C03 Love Me Tender

C04 Cool Wonder

A lakkok közül a pasztell lila az egyetlen, ami kicsit is érdekes számomra, és ez ismét sokat mondó, mert ha egy világos és lila lakk ragad meg leginkább egy válogatásból, akkor az abszolút nem az én világom.
Szépek, de nekem nem.

Ti mit szóltok ehhez a kiadáshoz?

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Gyönyörű a csomagolás mint mindig, de ez most nekem sem jön be túlzottan. :(

  VálaszTörlés
 2. A paletta nagyon szép. :) Van egy hasonló csomagolású Catrice palettám és szuper minőség. de nem tudom csak a csomagolás miatt megvegyem e. Majd a teszteket megvárom, ha valami nagyon extrát ad, akkor beszerzem. A lakkok tetszenek még. :)

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is nagyon gyengus :( Egyedül a higlighter gyöngyökre gyorsult fel egy kissé a szívem, a többi olyan semmilyen...

  VálaszTörlés
 4. Csatlakozok az előttem szólókhoz, semmi extra, nagyon esetleg a higlighter gyöngyök, de... de.

  VálaszTörlés
 5. En teljesen odavagyok.ezert a kollekcioert. <3

  VálaszTörlés
 6. Cinderella őrület van, ilyen pasztell színekkel...a paletta neve is az egyszer volt hol nem volt. Úgy látszik kutya kötelessége minden márkának kiadni egy ilyen vonalat... felejtős.

  VálaszTörlés
 7. Mea: Sok hasonlót láttunk már szerintem, és nincs egy nagy dobás sem a válogatásban. :(

  Moon Angel: Szabad tudni, melyik paletta az? :)

  Vincze Mariann: Egyetértek veled. :(

  Sophie H.: Túl sok a de. :)

  Bettynova: Végre valaki! :) Tényleg örülök, hogy van, akinek tetszik ez a válogatás, mert ezek szerint részemről "csak" az lehet a baj, hogy nem az én világom.

  Lolli: Eszembe sem jutott róla a Hamupipőke, pedig tényleg olyan hangulata/színvilága van. Nekem nagyon tetszett a film, de ezek a sminkkollekciók egyáltalán nem illenek hozzám.

  VálaszTörlés