Lush,

Nivea kakaóvajas testápoló és Lush Sultana of Soap szappan

január 03, 2015 Arabella 6 Comments


A Lush Sultana Of Soap szappanját több hónapja vettem, akkor nagyon tetszett, de egy fiók mélyére került, és hosszú ideig nem került elő. A Nivea testápolója pedig egy sajtóanyagnak köszönhetően keltette fel az érdeklődésem, majd kaptam belőle tesztelésre egy flakont, de erről is megfeledkeztem.

Néhány nappal ezelőtt egyszerre vettem elő őket, és most már csak sajnálni tudom, hogy ilyen sokáig halogattam a használatukat.


A Niveától már megszokott, egyszerű, de szép flakonban található a testápoló, amelynek az enyhe, klasszikus krémillata mellett némi kakaóvajas jellege is van, amit én nagyon-nagyon szeretek. :)
Édes, de közel sem annyira, mint a tipikus téli vagy karácsonyi illatok, amiket bár én kifejezetten kedvelek, néha mégis jól esnek az ehhez hasonló, szolidabb jellegűek is.


Az állaga meglehetősen folyós, szinte már tejszerű, a képen is láthatjátok, hogy nem maradt meg ott, ahová tettem, jóformán azonnal útnak indult lefelé.
Ennek ellenére a hatására nincs panaszom, éppen megfelelően táplál, igaz, jelenleg nem is extrán, hanem csak enyhén száraz a bőröm.


A testápolóhoz hasonlóan a Sultana Of Soapnak is enyhe tisztaságillat az alapja, azonban ez fel van dobva némi (szárított) bogyós gyümölcsös jelleggel, de csak enyhén, éppen annyira, hogy ne váljon nagyon hamar unalmassá.

Az állaga meglehetősen krémes, azonban még így is szilárdabb egy fokkal, mint a kedvenc szappanom, a Snowcake. Ez sem szárít minimálisan sem, de kevésbé lesz lágy tőle a bőröm, mint a Snowcake-től, viszont cserébe nem is fogy olyan gyorsan.


Egyikről sem állítom azt, hogy kihagyhatatlan, de mindkettő egyértelműen a jó kategóriába tartozik nálam, nem hinném, hogy bárki is csalódna bennük. :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Ha kapnám, én is elhasználnám, de nem vagyok Nivea-párti, szerintem inkább a száraz bőrtípusúaknak kedveznek. Beérem a Baleával, ha testápoló kell.

  VálaszTörlés
 2. nekem valahogy a bőröm egyszerűen nem bírja a Nivea termékeit, a sima, kis kék tégelyes krém egy csoda, de azon felül pl. van egy testápolóm, ami az én bőrömnek egyszerűen borzalmas, csíp és hasonlók. nem is igazán használom, mert kellemetlen, amikor bekenem vele a bőröm :/

  VálaszTörlés
 3. Audrey80: Drogériás viszonylatban tényleg elég nehezek szoktak lenni a testápolóik. :) Én Baleát ha jól emlékszem, valamelyik nyáron használtam, nekem az akkor volt éppen elég, de én inkább száraz(abb) bőrű vagyok. :)

  Zandra: Ha csíp, akkor nem csodálom, hogy nem használod, én lehet, ki is dobnám. Szabad tudni, hogy pontosan melyik típusú az?

  Bokorbogi93: Te miért nem? Rossz tapasztalatod volt vele?

  VálaszTörlés
 4. Anyukám használja a normál,kék változatot kiskorom óta. Eleinte az én bőrömnek túl sok volt. Aztán megváltozott a bőrtípusom, most meg csak úgy beszippantja, mégsem érzem hidratáltnak a bőröm. Mellesleg meg nem szeretem se az állagát, se az illatát...

  VálaszTörlés
 5. Értem. :) Én a simát talán egyszer használtam, de az biztos, hogy bennem nem hagyott mély nyomokat. Nem lehetett vele nagy gondom, de annyira jó sem volt szerintem, ha nem emlékszem rá határozottan.

  VálaszTörlés