Eucerin,

Lábápolás: Eucerin lábkrém és IHerb "reszelö"

január 25, 2015 Arabella 2 Comments


Számomra kiemelten fontos kellene legyen a lábápolás, mert sajnos hajlamos vagyok mindenféle csúnyaságra ezen a fronton, de pont ez az a terület, aminek viszonylag kevés figyelmet szentelek.
Azonban nemrégiben kaptam tesztelésre egy lábkrmet, és egyúttal egy klassz eszközt is szeretnék megmutatni nektek. :)


A krém egy egyszerű, de viszonylag nagy, 100 milliliteres tubusban kapott helyet. Nem a külseje a legszerethetőbb tulajdonsága, de probléma sincs vele.


Illata nincs, ami számomra hátrány, mert ha valamivel rá lehet venni egy kence rendszeres használatára, az pont a finom illat.

Érdekes módon az állaga bár nagyon-nagyon könnyed, hihetetlenül koncentrált, egyetlen alkalom után is nagyon mélyen és tartósan ápol. Ha hetente egyszer sort kerítek némi "pedikűrre", majd végül ezzel bekenem a lábfejem, zoknit húzok és úgy alszom, az talán még sok is.
Kéthetente is elegendő elővennem, pedig nekem tényleg extra száraz a sarkam környéke.


Ez az eszközt egy korábbi IHerb rendelésem mellé kaptam ajándékba, és a korábban használt habköveimet azonnal leváltottam erre, amint kipróbáltam.
Jobb híján reszelőnek nevezem, pedig nem illik rá ez a név, mert sokkal-sokkal kíméletesebb egy klasszikus reszelőnél, ugyanakkor hatékony is.

Ha kétszer-háromszor áthúzom a problémás területeken, mindent lehoz, aminek már nem ott lenne a helye - és a habkövekkel ellentétben minimálisan sem kellemetlen a használata.

Kerestem, de sajnos nem találtam linket hozzá - nem igazodok ki maradéktalanul az oldalon - , de ha valahol ráakadtok, ne hagyjátok ki!

Van jól bevált terméketek/eszközötök a lábápolásra? Ha igen, örülnék néhány tippnek. :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Ezt a területet én is eléggé elhanyagolom, pedig nekem sem kéne. Én ezt szoktam használni, sajnos nem csodaszer, és még a kis kiszerelés is irdatlan adag, fogalmam sincs, mikor fog elfogyni: http://kremmania.hu/kremek/alverde-labapolo-vaj-mandulafenyo-es-shoeravaj
    Mellette egy avonos 2in1 reszelőt használok, azt viszont nagyon szeretem, csak gyakrabban kéne elővenni :)

    VálaszTörlés
  2. Mindkettőt meg fogom nézni, nagyon szépen köszönöm! :)

    VálaszTörlés