CrabtreeandEvelyn,

Amikkel mostanában "szemezek"

december 13, 2014 Arabella 7 Comments

Klasszikus értelemben vett karácsonyi kívánságlistát nem szoktam írni, ez sem az, de arra gondoltam, megmutatom, mik azok a holmik, amikkel mostanában előszeretettel kacérkodom. Mindet soha nem fogom beszerezni, egyre-kettőre sem hinném, hogy a közeljövőben szert teszek, de hátha nektek is érdekes lehet valamelyik. :)


A Naked 3 színeit még mindig nem érzem a magaméinak, de valamelyest én is kíváncsi vagyok rá, viszont nagyobb összeget nem adnék ki érte. A Makeup Revolution Iconic 3-mal viszont szívesen tennék egy próbát, ha valóban borzalmasan is állna az összes árnyalat, akkor sem dobnék ki rá olyan sok pénzt.

A Nars Sin már jó ideje foglalkoztat, szinte biztos vagyok benne, hogy ez lenne számomra a tökéletes őszi-téli pirosító. Van két hasonló színem, és mindkettőt nagyon szeretem, annyira, hogy lassan már csak múltidőben beszélhetek róluk, mert el fognak fogyni.A theBalm-nak két palettája is igencsak megmozgatta a fantáziámat mostanában, az egyik a Hawaii Autobalm, a másik pedig a Smoke Balm 1-es összeállítása.
Különlegesnek nem mondanám a színeiket, de a csomagolásuk nagyon hangulatos, és afelől sincs kétségem, hogy a minőségük kifogástalan.


És még mindig theBalm. :) A Mary-Lou highlightert nagyon szeretem, de időnként nem bánnám, ha lenne egy kevésbé aranyba hajló példányom belőle. A Cindy-Lou az első promófotók óta tetszik, egyszer biztosan le fogok csapni rá. :)

Már hosszú ideje keresek egy igazán jó hajfényt, de eddig csak kompromisszumos megoldást sikerült találnom. A theBalm verzióját nagyon szívesen kipróbálnám, mert eddig csupa pozitívat hallottam róla.

Semmi szükségem egy újabb testápolóra, de a Crabtree&Evelyn már nagyon régóta vonz, különösen a narancsos családjával.


Az elmúlt napokban sajnos (tényleg sajnos!) kénytelen voltam utánanézni a legerősebb ajakápolóknak, és egy volt ezek közül a Nuxe is. Végül egy másik mellett döntöttem, de ezt sem tudom kiverni a fejemből, roppantmód foglalkoztat, hogy mit is tud.


A Funlacquer az új kollekciójával telibe talált nálam, a C'est Noel-t azonnal a szívembe zártam. Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb a Nailland-be is eljut. Vagyis nem, nem remélem, ne jusson el, különben kiürül a pénztárcám.
Az OPI karácsonyi kiadása nem varázsolt el első pillantásra, azonban élőben megnézve a lakkokat, valamint felkenve látva őket a Red Fingers & Mistletoes és a First Class Desires egyaránt az én világomnak tűnik.

A szép, különleges határidőnaplók az új gyengéim, különösen a Paperblanks-ok. 2015-re nem ilyet választottam, mert a borsos áruk eltántorított, de ha a fenti könyvecske piros(abb) lenne, és nem rózsaszín, egy pillanat alatt elgyengültem volna. Így csak hosszas huzavona után beszéltem le magam róla azzal, hogy majd jövőre...

Ti mikkel "szemeztek" mostanság? :)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Azok a The Balm termékek ^-^ A Nuxe Reve de miel ajakbalzsam nálam is kívánságlistás így télre ;)

  VálaszTörlés
 2. Múltkor láttam valakinél, hogy már az Auchanban is kapható pár fajta Revolution paletta 1500 forintért, úgyhogy el is mentem de végül nem vettem egyet sem mert mindig azt érzem, hogy már mindenféle szemhéjpúderem van úgyis és felesleges lenne :D Na de majd karácsony után beruházok mostmár néhány dologra, amiket régóta szeretnék...pl. a NYX HD korrektor :)

  VálaszTörlés
 3. Ó, bármelyik The Balm terméket elfogadnám szívesen, állítólag nagyon jó mnőségűek a termékeik! :)

  VálaszTörlés
 4. Miriam: Szerintem én már csak jövő ősszel fogom beszerezni, idén már van elég ajakkencém, de nem fogom elfelejteni. :)

  Kamiii: A közelemben sajnos nincs Auchan, de azért jó hír, hogy már ott is lehet kapni. :)
  A HD korrektor karikákra zseniális, biztosan tetszeni fog. :)

  Mea: A Mary-Lou alapján tényleg azok lehetnek, messze az a legjobb állagú highlighterem.

  VálaszTörlés
 5. Szerintem jól járnál a Revolution palettával. Nagyjából hasonló a bőrünk színe, én is porcelánfehér vagyok, és egész jól állnak ezek a színek. Jó, az aranyosabb árnyalatokat annyira nem használom, de a többi teljesen jól kihasználható :)

  VálaszTörlés
 6. Három MUR palettám van, az egyik az Iconic 3, Hot smoked, és a Flawless. Mind a hármat nagyon szeretem, bár most a Flawless a favorit, nagyon jól összerakott paletta.

  VálaszTörlés
 7. Megaera: Én is pont az aranyosabbaktól félek, na meg a matt rózsaszínektől, de az utóbbiakat legfeljebb majd használom pirosítóként. Rábeszéltél. :)

  N.: A Flawless tényleg nagyon jól összeállítottnak tűnik, a világos színeit biztosan gyakran használnám, és a sötétkék is szimpatikus... ejnye, ki is bővíthetném vele a fenti listát. :)

  VálaszTörlés